Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Om

Kevin har en spennende bakgrunn med erfaring fra ulike retninger, som blant annet: restaurant- og matfag på videregående, samfunnsfag og KRLE på Menighetsfakultetet, deretter ett års studium i bedriftsøkonomi på BI. Så ble det Adam og Eva Skolen i 2016, og Kevin følte at det var riktig på alle måter. I januar 2017 startet han sin lærlingtid hos Adam og Eva Grensen. Det å skape ulike uttrykk ved hjelp av hår og make up har vært en fascinasjon for Kevin siden han var veldig ung. Frisøryrket passer han utmerket ettersom han liker å jobbe med mennesker, elsker styling og det å få kunden til å føle seg fantastisk. I tillegg er ingen dager like, så det blir aldri en kjedelig dag.

Hvordan var det å lære på denne måten kontra forelesninger som før?  Kevin syns det har vært litt tøft, men veldig gøy. Forelesninger på universitetet er noe helt annet. Han trekker frem at dagene kunne være lange og intense med mye teori og praksis, men motivasjonen er bare stigende – Kevin er nysgjerrig og vil bare lære mer og mer.

Kevin utmerket seg tidlig i karrieren, og ble under læretiden kåret til Årets Lærling i Adam og Eva. Han har en forkjærlighet for klipp og farge, og er en perfeksjonist i alt han gjør. Som han selv sier, så er det mange ting som kan være utfordrende og krevende, men utrolig gøy når man mestrer det. Han er ikke redd for å prøve nye ting, for han har et motto: Man må nesten prøve og feil litt for å oppnå målene sine.


www.instagram.com/kevdoeshair


Powered by: Bloc