Frisør Grensen

Er du på jakt etter en frisør på Grensen, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom Adam og Evas salong på Grensen i Oslo sentrum.

BESTILL TIME

Hyggelige frisører

Vi er en gjeng dyktige, profesjonelle og hyggelige frisører på Grensen som passer på at du vil få en deilig og behagelig opplevelse. Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, derfor vil vi både ivareta resultatet og opplevelsen slik at du kan senke skuldrene og slappe av. Motebildet forandrer seg hele tiden, og med vår faglige kompetanse er vi nøye med å alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget.

BESTILL TIME
RING 21 05 07 50

Anerkjente frisører

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vi sier at vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet samt kvalitet og individuell behandling.


Vi har også blant annet sponset Oslo Runway en rekke ganger, og vi er nominert under alle kategorier i Årets Frisør 2018.

Powered by: Bloc