Inger Lise Moa

Inger Lise Moa

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Ikke mange barn får leke med sakser, men har man en mor som har gått på frisørskole, da er det innafor. Som liten stjal Inger Lise saksene til mor for å øve seg, og dette ble etter hvert en vane… man skal tidlig krøkes med frisørsaksene.  Inger Lise fikk smaken på frisøryrket ganske tidlig med andre ord, og etter å ha jobbet som blant annet fiskepakker hos flere av sjøbuene hjemme på Ellingsøy, startet frisørutdannelsen for fullt i 2006. Da med egne sakser.

Hvordan blir man Norges beste herrefrisør? Mange utmerker seg som frisører, men Inger Lise utmerket seg allerede som lærling, da hun vant førstepremien i Kreativt Brudeoppsett i en årlig frisørkonkurranse i Ålesund. Etter dette har hun arbeidet ved salonger både i Ålesund og Oslo, og i dag er hun Senior Art Director og Faglig Leder i Grensen. I 2014 var Inger Lise nominert til Årets Frisør, under den årlige Årets Frisør-prisutdelingen, og i 2015 vant hun American Crew All Star Challenge Norway, og kunne faktisk kalle seg Norges beste herrefrisør.

Hva slags stil preger Inger Lise? Hun har det hun selv vil kalle en skiftende personlig stil, og liker også variert arbeid. Dette var grunnen til at hun valgte å utdanne seg videre som makeup-artist ved Art Complexion Makeup Skole, og i dag tar hun oppdrag både som hårstylist og makeup artist i tillegg til salongjobben. Sånn går det når man får leke med frisørsakser som liten …

Utmerkelser

2016
Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2015
American Crew All-Star Challenge Norway

Kurs / Sertifikater

2015
Redken Certified Haircolorist
2014
Adam og Eva: Staff training farge
2014
Adam og Eva: Staff training klipp
2013
Adam og Eva: Staff training styling
2013
Great Lengths: Kerating extensions kurs
2013
Adam og Eva: Staff training klipp
2013
Adam og Eva: Staff training herre
2012
Utdannet makeup artist
Powered by: Bloc