Celine Berge

Celine Berge

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

De fleste av oss har tidlig hatt drømmer om hva vi skulle bli som voksne, men få av oss har kjempet så hardt og målrettet som Celine. I løpet av barndommen på Rjukan og Gransherad har Celine alltid vært kreativ. Som småjente arrangerte hun kreativt hobbyverksted sammen med moren sin, og hun mestret tidlig scrapbooking med fashion, hår og make up. Med en intens drøm om å bli designer, gikk dagene unna med å tegne, skape ting og være hobbydesigner i hvert ledige øyeblikk. Kursen var tidlig staket ut, og veien dit er flislagt med hardt arbeid og et lekent og kreativt sinn.

Hvordan startet det hele? Karrieren startet egentlig som ryddepike i halvannet år i frisørsalong, før hun startet på Adam og Eva Skolen i Kristiansand i 2002. For første gang i sitt liv opplevde Celine at hun bare ikke kunne få nok av teori. Etter skolen jobbet hun i en salong i Kristiansand, før hun flyttet til Oslo og jobbet i fire år ved Adam og Eva Storgata og Paleet.  I 2006 ble hun tildelt tittelen Årets Lærling under Adam og Eva sin interne prisutdeling, og etter endt læretid har hun vært med i Adam og Eva Kreative Team, og har undervist ved Adam og Eva Skolen. Ikke nok med det; hun har også jobbet som hårstylist under Oslo Fashion Week. I tillegg ble Celine håndplukket til å være med på oppstarten av salongen i Grensen, og var salongens første faglige leder. Nå er hun Senior Art Director i tillegg til å være avdelingsleder. I 2018 kom hun på 2.plass i American Crew All Star Challenge Norway, der Norges beste herrefrisør kåres.

Hva slags stil kjennetegner Celine? Celine er som en skattekiste med spennende overraskelser, og hun er umulig å sette i bås. Hun har variert sin stil fra perleøredobber til lodne strikkeplagg og videre til røft sminket gother – så man kan godt si at hun har en mangfoldig personlighet, bred smak og kan stadig by på spennende nyheter … For tiden står hun solid plantet med en fot i nedtonet  ’50-/’90-tallsstil, og den andre foten i det mer rocka og preppy, og alle varianter i mellom. Få mennesker klarer å sjonglere stilartene like elegant som Celine – men for henne er frisøryrket en lidenskap og en livsstil; ikke bare en jobb. Det å utfordre teori og kreativitet i skjønn forening gir gnist på høyde med det å skape noe som kunden kan få til å fungere på egenhånd etter salongbesøket. Er kunden fornøyd, er Celine fornøyd.

Utmerkelser

2006
Adam og Eva Internpris: Årets Lærling
Powered by: Bloc