Eirik Thorsen

Eirik Thorsen

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Av og til kan man se seg i speilet og føle at håret virkelig trenger en hjelpende hånd. At denne hånden kanskje har skamklippet dukker som liten skal du ikke tenke på. For disse hjelpende hendene tilhører Eirik, og de kan trylle frem de mest kreative og eksklusive resultater du kan forestille deg. Eirik er en frisør som lytter og ser, og ikke minst kan se for seg resultatene som passer deg, ut fra utgangspunkt, ønsker og behov.

Gutten fra Sand i Rogaland var som guttunger flest; spilte fotball, sang i kor, og ja; han skamklipte faktisk alle dukkene som fantes i hans nærhet. Dette har han sluttet med. Da hans mor kommenterte at hun syns mannlige frisører var de beste, bestemte han seg. Det var frisør han skulle bli, og sånn ble det. Og for en frisør han ble – i dag er han en av de mest etterspurte hårstylistene i Norge, og priser og æresbemerkelser står i kø.

Han startet som ivrig 17-åring på utdannelsen i Stavanger, og siden har det gått slag i slag, men iveren for faget har han beholdt hele veien, og det er noe av det som gjør han til en av Norges beste.


Hva har han så bedrevet?

10 år på Adam og Eva i Nedre Slottsgate, vært lærer ved Adam og Eva Skolen, eier og Senior Art Director i salongen i Grensen, er i dag kreativ leder for Adam og Eva, holder kurs og visninger gjennom Adam og Eva Akademiet, blant annet for Matrix, L’Oréal Professionnel, Kérastase, Shu Uemura og Redken – i både inn- og utland.

Eirik jobber også fast med oppdrag for magasiner, reklamekampanjer og artister. Som hovedansvarlig for hårstylingen under Oslo Runway får han stadig vist frem ferdighetene sine, og han har i tillegg jobbet ved moteukene i København, London og New York.

Det er ikke bare kundene som setter pris på Eirik, han mottar også faglige priser i fleng; deriblant i den prestisjetunge Årets Frisør-konkurransen, der han har vært nominert hele tolv ganger i forskjellige kategorier, og vunnet Årets Avant-Garde (2004 og 2012) Årets Hårstylist (2011) og Årets Herrefrisør (2019). Han har fått Publikumsprisen under L’Oréal Professionnel Color Trophy (2006), og Årets Nykommer (2004), Årets Kreative (2011 og 2018) og Årets Spesialpris (2017) under internprisutdelingen i Adam og Eva. I 2011, ble han også tildelt tittelen Tiårets Hårstylist under Norwegian Fashion Awards. Både i 2017 og 2018 var han nominert som 1 av 5 i American Crew All-Star Challenge Norway 2017, og i 2019 ble han kåret til vinner av denne konkurransen. I 2017 ble han først nordisk, og deretter internasjonal vinner i Shu Uemura Gallery of Style, og fikk reise til Tokyo og lage bildemateriell for Shu Uemura. I 2018 ble Eirik nominert i kategorien Big Shot Men´s Shot Under Behind the Chair One Shot Awards, som er en internasjonal konkurranse der noen av verdens beste frisører deltar.

Med bena godt plantet i frisørbransjen, og selv med den erfaringen og kompetansen Eirik besitter, jobber han stadig med å utfordre seg selv og finne inspirasjon til nye tanker og ideer. Derfor reiser han stadig til Sassoon Advanced Academy, og den årlige messen Salon International i London for å holde seg oppdatert og ta til seg selve gnisten i faget.


Hva slags stil er typisk Eirik?

Han beskriver sin personlige stil som både elektisk og klassisk, og han har sin egen signaturtvist. Så om du ønsker en frisør med en ydmyk, men ukonvensjonell tilnærming til faget, en unik evne til å tenke utenfor boksen, mye kreativitet i tillegg til grunnleggende teknikker og lang profesjonell erfaring – så skal du velge nettopp han som startet med å skamklippe dukker. Han står klar med saksen, så len deg tilbake, lukk øynene og la deg forvandle til den utgaven av deg selv du bare drømmer om.eirikthorsen.com


Instagram

Utmerkelser

2019
Årets frisør Norge – Årets Herrefrisør
2019
American Crew All-Star Challenge Norway
2018
Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2017
Shu Uemura Gallery of Style Nordic
2017
Shu Uemura Gallery of Style International
2017
Adam og Eva Internpris: Årets Spesialpris
2012
Årets Avant Garde
2011
Årets Hårstylist
2011
Tiårets Hairstylist under Norwegian Fashion Awards
2006
Publikumsprisen under Loreal Professionnel Color Trophy
2006
Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2004
Adam og Eva Internpris: Årets Nykommer
2004
Årets Avant Garde

Kurs / Sertifikater

2019
L'Oréal Color Master
2015
Reden Certified Finishing Stylist
2012
Sasson Academy kurs
2010
Sasson Academy kurs
2009
Sasson Academy kurs
2007
Sasson Academy kurs
2005
Sasson Academy kurs
Powered by: Bloc