Hei Camilla!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Jun 2023

Vi har gleden av å ønske Camilla velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg kommer fra Vestby rett utenfor Oslo. Der gikk jeg på frisørlinja før jeg begynte i lære hos Kolbotn T-klipp. Jeg startet i Adam og Eva Strøget i 1998. Der filkk jeg utvikle meg mye og jeg kom fort inn på Adam og Eva Akademiet som kursholder, hvor jeg holdt mange kurs med LÒreal Professionnel teamet både i inn og utland. Jeg hadde også ansvar for hår under Oslo Fashionweek i 10 sesonger. Etterhvert tok jeg over som leder for Adam og Eva Akademiet med hjelp fra min mentor, Cato Stenerud. I 2011 trengte jeg noe nytt og sluttet i Adam og Eva for å starte for meg selv. Startet Pouf Pouf i 2013 og Eco Cult i 2015. Eco Cult har jeg drevet til mars i år. Jeg har alltid visst at jeg skal tilbake til Adam og Eva familien, og i år var det riktig å gjøre det.


Hvorfor er du frisør?

Jeg har alltid visst at jeg ville bli frisør. Allerede som 12 åring startet jeg min egen "salong" på fritidsklubben i Vestby. Jeg elsker å jobbe med mennesker og det å gjøre folk fine. Hair extensions er en av mine lidenskaper. jeg elsker også store make overs med både fargedesign og korte klipper.


La deg inspirere av Camilla sin Instagram her: www.instagram.com/camilla.eldegard.hairstylistHvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Jeg ble kjent med Eirik, som er eier av salongen når han begynte i Adam og Eva. Vi jobbet tett sammen i mange år på Adam og Eva Akademiet. Jeg synes han er en av de beste frisørene jeg noen gang har sett, og å jobbe i en av hans salonger har vært min drøm lenge. Han har en egen evne til å samle et team som passer sammen og som er inspirerende å jobbe sammen med.Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter mest inspirasjon fra kolleger, spesielt de unge. Og jeg følger flere frisører og salonger på Instagram. Men også fra gaten og film. Sassoon, Sacco og Adam og Eva sine kolleksjoner er noe jeg alltid har fulgt med på og latt meg inspirere av.


www.instagram.com/mysassoonhair


www.instagram.com/sacohairlondon


www.instagram.com/adamogeva


Hva er dine favoritt trender for sommeren?

Jeg er glad i lugger i alle slags former og fasonger.


Det dramatiske og fletter synes jeg er skikkelig kult.Camilla er Senior Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.