Hei Johannes!

Postet av Adam og Eva Grensen den 21. Feb 2023

Vi har gleden av å ønske Johannes velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Han fullførte Adam og Eva Skolen i midten av Januar, og begynte hos oss rett etter det. Vi gleder oss til å følge han gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Johannes her: 

Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Johannes, og nå skal jeg fortelle litt om meg selv. Jeg skal ikke fortelle alt det spennende fordi alt som er spennende kommer ikke i form av tekst, men håper det kan nytes uavhengig.

Jeg har alltid interessert meg for kunst og liker å tenke form. I tidlig barndom lagde jeg ting ut av skrot og tegnet masse. Gjennom skolegangen brukte jeg mesteparten av tiden på å se ut av vinduet og tegne i bøkene. Jeg har gått privatkurs med en kunstner fra Nesodden hvor jeg vokste opp og jeg har gått kunstlinje på videregående, men jeg klarte ikke fullføre alle fagene ettersom jeg valgte å dra på meditasjonskurs i skoletiden. Jeg ville heller finne meningen med livet enn å vite hvordan Christopher Columbus så ut til oppdage Amerika. Meditasjon har jeg fortsatt med og jeg har jobbet frivillig på et meditasjonssenter siden jeg var 18 år.

 


Hva var det som gjorde at du først interessere deg for frisørfaget?
 
Når jeg tenkte på hva jeg skulle bruke livet mitt på å gjøre rent praktisk, klarte jeg ikke komme bort fra frisørfaget. Frisørfaget passer meg veldig godt, det er en kombinasjon av mine to hovedinteresser som er det sosiale og kunst. 

Bli inspirert av Johannes sinInstagram her: www.instagram.com/gen.i.alt

 


 Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Adam og Eva Grensen er den kuleste salongen. Jeg tror dette er stedet hvor jeg ble skapt for å være. Salongen er moderne, kreativt skapt og jeg liker meg der. Det er et sted jeg kan vokse som frisør og spre min tragiske humor. Det er en fantastisk atmosfære, det er mange frisører med masse erfaring og gode vibes.Jeg syns  ikke det er så viktig hvor jeg er, men hvem jeg kan være er viktig for meg. Adam og Eva Grensen er stedet jeg kan være den jeg er og bli den jeg vil bli. Jeg håper også jeg kan være til nytte for salongen og frisørene. Frisørene som jobber der er dyktige, flinke til å veilede og skaper veldig god stemning i salongen. Når man kommer inn i lokalet  er det første man vil legge merke til hvor estetisk det er, og så vil oppdage god service og fine folk. Alt dette gir meg et stort ønske om å være en del av denne salongen!

 


Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter inspirasjonen min og lærer masse fra andre frisører i Adam og Eva, for eksempel Eirik Thorsen, eier av Adam og Eva Grensen. Han er respektert blant frisørene og har lang erfaring i faget og er full av gode idéer!

www.instagram.com/eirikthorsen

 


Michal Bielecki har et godt øye for estetikk og lager kreative frisyrer. 

www.instagram.com/michalbielecki_

 


 
Ali Reza er flink med farger og oppsett.

www.instagram.com/alirezasart 

 


Hva er dine favorittrender for 2023?


Gi meg mer shags! En riktig 70’s shag gir meg gåsehud, men kun hvis den er gjort riktig og stylet bra. En stram og fin bob som du kan speile deg i, kanskje med en rød lebestift,  slår heller ikke feil. Eller kanskje du vil klippe opp bob-en og lage noen bangs? Bangs er ikke dumt og det kan godt forbli populært ut 2023.Jeg liker trender, men kun hvis jeg er enig. Jeg er uenig med det meste dessverre. Jeg liker å se hva som passer individet. Jeg tror det er viktigere å tenke helhetlig og finne en stil som passer. Vi er alle forskjellige og trenger individuelle behandlinger.Johannes er Junior, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.