Velkommen Natalie!

Postet av Adam og Eva Grensen den 23. Jan 2017

Vi har gleden av å ønske Natalie velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun har akkurat fullført Adam og Eva Skolen, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Natalie her:Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg er Natalie Beckford, en 25 år ung kvinne. På videregående studerte jeg drama på Fryshusets gymnasium i Stockholm sentrum. Jeg flyttet til Oslo for 5 år siden og har jobbet som modell i motebransjen og som servitør/bartender i resturantbransjen.

Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Min reise mot frisøryrket startet allerede da jeg var liten og ingen visste hvordan de skulle håndtere min hårtype. Det ledet til at jeg tok saken i egne hender og det ble mange hår behandlinger hjemme på badet med min fars sambo som hjalp meg. Siden det har tanken på å utdanne meg til frisör alltid falt naturlig for meg. Da jeg deltok som modell under Årets frisører 2016 fikk jeg et innblikk i hvor mange ulike muligheter yrket innebar. Jeg bestemte meg for å satse på min drøm og søkte meg inn på Adam og Eva skolen.

Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
För att få jobba med helt fantastiska frisörer som är super flinka på alla områden. Dem ALLE sammen inspererar meg <3


Hva gjør du om 5 år?
Da har jag fullført svennebrevet og har forhåpentlig vært på massa kule kurs, oppdrag og lært meg mer om mote.Hva er dine favoritt hårprodukter?

Pureology Smooth Perfection som er helt fantastisk å føne på. Den gjør håret smooth og har masse hold, så stylingen holder hele dagen lang. Shu Uemura Kaze Wave mousse er perfekt for å fremheve krøller. Man fordeler moussen jevnt i håret og klemmer frem krøllene med eller utan føn. Den har mye hold og spenst. Super love <3Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av internet, folk jeg ser på gaten og av mine nye kollegaer på Grensen.
Endel kommer fra min egen fantasi og jeg ser fram imot få komme i gang.


Hva er din favoritt hårtrend for høst/vinter 2017?

The High-Volume Half-Up. Den er enkel å gjøre. Du kan velge hvor mye volum du vil og ønsker. Funker på nesten alle hårtyper. Håper på å få se mer av dette i år!Følg Natalie på Instagram her: b3ckford

Natalie er Junior 1, og tar 270,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger.
Ring salongen på 21050750 for å booke time!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc