Bli med Adam og Eva Grensen på The B52's konsert!

Postet av Adam og Eva Grensen den 17. Aug 2013

Våre gode naboer Atomic Soul har invitert Adam og Eva Grensen crewet på konsert med verdens beste party band The B52's tirsdag 27.august på Sentrum Scene... and guess what ... de er så kule at de lar oss ta med noen av våre fantastiske kunder og venner!!

Det er ingen stor hemmelighet at The B52’s er et av verdens beste partyband, og etter 35 år som artister og over 25 millioner solgte album er det fantastisk og endelig kunne bringe de tilbake til Norge. Den 27. august står de på Sentrum Scene klar for en festkveld av de sjeldne!

De er et helt utrolig liveband, som har en energi og spilleglede det er umulig å sammenligne med andre band.
Med den statusen de har bygget seg opp som liveband er de nærmest for ikoner å regne. De startet tidlig på 80-tallet som et typisk college-radio band, men de gikk fort lei de faste rammene og har gjennom årene blandet inn alle de sjangerne de selv liker og laget sin helt egen sjanger. Med en fot godt plantet i energisk pop-rock, henter de inn elementer fra det meste, om det så er rockabilly, post-punk eller retro-surf, og blander det inn i sin ekstremt dansbare miks.
De gir alt på scenen hver gang, og leverer publikumsfavoritter som “Rock Lobster”, Dance This Mess Around” og “Private Idaho“, blandet med de store hitsinglene “Love Shack”, “Roam” og “Deadbeat Club”. Som de selv sier så har de den beste jobben i verden, og det å kunne reise rundt i verden å feste med fansen sin er en drøm de lever ut hver dag.

Vil du være med oss? Send mail til grensen@adamogeva.no med fullt navn og mailadresse på deg + en venn. Første menn og kvinner til mølla!!!

les om konserten her: The B52's på Sentrum Scene

Kanskje blir det et lite pre-party? Mer info kommer! Følg Adam og Eva Grensen for oppdateringer her!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc