Velkommen Jeanette!

Postet av Adam og Eva Grensen den 30. Nov 2015

Vi er stolte over å kunne ønske Jeanette Gjerde Olsen velkommen til Adam og Eva Grensen! Jeanette er en av norges dyktigste hårstylister og makeupartister, og skal kombinere jobben i Grensen med freelance oppdrag i mote og media. Hun er representert av styling byrået Pudder Agency. Bli bedre kjent med Jeanette her:Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Jeanette Gjerde Olsen, og har jobbet som hårstylist og makeup artist i noen år nå. Jeg har fokusert på å vært freelancer en liten periode nå, så det blir veldig gøy å jobbe i salong igjen. Jeg arbeider mest med hår og make up for magasiner, kampanjer og reklame. Jeg er representert av Pudder Agency.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Min mor er frisør, så jeg har så å si vokst opp med frisørfaget. Jeg var veldig tidlig interessert i mote og skjønnhet, og er så heldig nå at jeg kan kombinere jobbe i salong og ute på stylingoppdrag.Hvordan føler du at du kan bruke makeup utdannelsen i jobben som frisør?

Jeg har vært make up artist i noen år nå, og tenker automatisk på hvordan hår og sminke komplimenterer hverandre. Jeg kan tilby kundene mine både sminke og hår styling til fest og bryllupHvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Jeg kjenner til flere som jobber der, og syns alle virker utrolig hyggelig og profesjonelle. Mange dyktige folk! Salongen er også veldig fin.Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?
Tørrshampo, stram hestehale for lange hår eller hodeplagg. Veldig fint med silkesjal eller lignende.
Hva er dine favoritt hårprodukter?

Jeg er veldig glad i hårpudderet og tørrshampooen til Redken: Powder Grip og Pillow Prood Two Day Extender. Og en må ikke glemme hårolje. Jeg har ganske grovt krøllete hår selv, så håret mitt elsker olje og fuktighet... en av favorittene er Macadamia Healing Oil.Hvor henter du inspirasjon?
Jeg er en flittig bruker av Pinterest og Instagram. Magasiner og folk på gata er også inspirerende. Og ikke minst dyktige folk i bransjen.Hva er din favoritt trend denne vinteren?
Jeg har flere favoritter denne vinteren. Jeg liker at det er mye fokus på blankere sunnere hår, løse krøller og at det er mer fokus på blush/rouge enn kontourering. Alle ser så sunne og friske ut med blankt hår, og friske kinn. Det er også mange fine rødfarger til leppene, og litt glitter og shimmer til øyne.
Her kan du se noen av arbeidene til Jeanette:

Se portfolioen til Jeanette hos Pudder Agency her: sminke / hår
For å booke time hos Jeanette bruk nettbestillingen her,
eller ring salongen på 21050750!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc