How to hair #12

Postet av Adam og Eva Grensen den 21. Jun 2013

Det er veldig vanleg å forveksle tørr hovudbotn med flass. For å fyrst greie opp i kva som er forskjellen er tørr hovudbotn små hudpartikler som dett av. Medan flass kjem av overproduksjon av sopp og bakteriar i hovudbotn. Flass er ein eigen tilstand, og det er få som har flass.

Tørr hovudbotn:

Tørr hovudbotn kjem gjerne med temeraturforkjeller, vær og vind. Du kan få tørr hovudbotn dersom du vaskar håret veldig ofte, eller med kraftige produkt. Er shampoen for sterk fjernar den all fukt utan å tilføre ny fukt, då vert huda tørr. Akkurat som på resten av kroppen.

For å behandle tørr hovudbotn anbefalar eg Redken sin shampo Soothing Balance
Den inneheld blant anna eukalyptusekstrakt som lindrar anspentheit, lakrisekstrakt roar ned hovudbotnen, samt ein pustande film som gjev skånsom, beskyttande pleie.

Flass


Flass er som sagt ein type sopp, den er lett gjenkjennbar ettersom det er store flak som fell av. Flass må behandles med sterkare produkt.

Her i Grensen har me eigne kurar for hovudbotnen. Desse rensar djupare, og er oppfriskande. Det er muleg å bestille time kun for denne type behandling! Det er viktig å følge behandlinga opp heime. Redken sin Dandruff Control inneheld sink Pyrithione som effektivt bekjemper flass og symptomer på dette. Den har også glyserin som tilfører fukt, og lavendelekstrakt som roar ned og rensar hovudbotnen.

Ved behov kan denne påførast i direkte på hovudbotnen i tørt hår for å bekjempe flass. Deretter renser du ut med vatn. Ved mindre tilfeller av flass; vask som vanleg, massèr godt inn i botnen og gjenta. Avslutt med balsam anbefalt til ditt hår. Alltid!

Huks også å passe på hovudbotnen din i sumar! Redken sin Take Cover er ein lett, alkoholfri, pleiande mousse som beskytter hovudbotnen din i sola. Påfør i fuktig eller tørt hår/hodebunn 30 minutter før soleksponering. Påfør igjen etter behov gjennom dagen. Skal ikkje skyllast ut.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc