American Crew All Star Challange 2015!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Jun 2015

Jeg ble årets norske vinner i American Crew`s konkurranse, All Star Challenge 2015, og videre plukket ut til å representere Norge i den internasjonale finalen i Roma. For ett eventyr det har vært, og så takknemmelig jeg er for å ha fått tatt del i dette!


Jeg var i Roma i 6 dager, der vi fikk oppleve både konkurranse, sightseeing, og knyttet vennskap til 14 andre frisøre fra hele verden. landene som deltok var:

Canada
Danmark
Frankrike
Tyskland
Ungarn
Italia
Mexico
Norge
Peru
Polen
Spania
Sverige
Sveits
Ukraina
USA

Her er bildene til alle 15 finalistene, mitt bidrag i midten!
Konkurransen gikk over to dager, der vi var delt inn i to grupper. Jeg skulle klippe dag nr.2 og måte gå litt ekstra lenge med nervene.

Vi startet dag en med gjennomgang av regler, omvisning, og forklaring av alle postene. 45 min på klipp, 30 min på å velge styling, 30 min med makeup, og 30 min foto, inkludert plukking av bilde, som vi måtte gjøre helt selv.

her er litt bilder fra photoshooten:

I Action!


grunnleggeren av american crew, og den kjente fotografen David Raccuglia tok bildene til alle deltagerne, her med min modell:

Meg og min modell


Her er mitt endelige bilde i konkurransen:Etter endt photoshoot hadde vi to dager fri, før vinneren ble annonsert på scenen fremfor 3000 publikum fra hele verden under Stylemaster showet!Her sammen med fjorårets vinner, og årets dommer Jerome Kantner, hans kone, den danske, og den svenske deltakeren utenfor Colosseum.Alle deltagerne fikk ett visa-kort hver, som var formet som en kam, med 300 euro på. Dette kunne vi bruke fritt på hva vi ville! HELDIGE!:D


Stylemaster Show!
Alle deltagerne samlet, og klare!
Flere fra Adam og Eva, og Norge var der under Stylemaster showet.


Og vinneren ble, fantastiske Sergiy Shapochka fra Ukraina! Gratulerer!!


Inger Lise / Adam og Eva Grensenfor å booke time hos Inger Lise
ring salongen på 21050750 eller bruk nettbestillingen her!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc