Velkommen Celin!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Jul 2018

Vi har gleden av å ønske Celin velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun har akkurat fullført læretiden hos Adam og Eva Ski, og vi gleder oss til å følge henne videre i frisørkarrieren. Bli bedre kjent med Celin her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Mitt navn er Celin, jeg er en 20 år gammel jente med både tyrkiske og norske aner. Jeg startet frisørkarrieren rett etter ungdomsskolen, og studerte Frisørfag ved Vestby Videregående Skole før jeg fullførte læretiden hos Adam og Eva Ski. Jeg har alltid hatt interesse for kreativt håndarbeid. Alt fra å male, tegne, sy, strikke og ikke minst klippe barbiedukker. 


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Moren min studerte ved NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio da jeg var yngre, og da var jeg ofte var modell for alt fra hår til Special Effects sminke. Dette, kombinert med at jeg ofte var med faren min til barbershoppen i Tyrkia, vekket frisørspiren i meg.


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Det er mange grunner til at jeg vil jobbe i Adam og Eva Grensen! Først og fremst vet jeg at jeg får mange kule og inspirerende kollegaer, og et flott og kreativt arbeidsmiljø. 


Jeg la tidlig merke til salongen ved at jeg leste artikler, og så moteserier i magasiner der salongen og de ansatte var nevnt. En av mine store drømmer er å jobbe med stylingoppdrag for designere, moteblader, artister og kunstnere av alle slag i inn- og utlandet.  

Jeg kjenner noen av de nye kollegaene mine fra før, og har sett at de har en læringskurve som sprenger termometeret. Jeg så at denne salongen er et sted der drømmer blir oppfylt, så jeg tok sjansen og søkte. Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

 Lytt alltid til produktanbefalingene frisøren din gir deg. Det som er riktig for en du kjenner sitt hår, er ikke nødvendigvis riktig for deg. Spør meg gjerne om stylingtips når du besøker meg i salongen, slik at du har triks du kan bruke dersom du skulle ha en bad hair day!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Personlig er jeg veldig stor fan av Alterna Caviar sine produkter.

All time favorite produkt må nok være Alterna Caviar Repair Multivitamin Heat Protection Spray. 
Dette er en veldig lett varmebeskyttende spray som beskytter håret opptil 230°, gjør håret silkemykt og inneholder blant annet vitamin B6, B12 og E. Sistnevnte er til for å mykgjøre og beskytte håret mot varme. 


Favorittkuren min er definitivt Alterna Caviar Replenishing Moisture Mask. 
Dette er en fuktighetsgivende kur som gjør håret silkemykt og kuren er i tillegg fargebevarende og inneholder ikke sulfater, parabener og syntetiske fargestoffer. 
Passer de fleste hårtyper som trenger fuktighet.En produktserie som jeg nylig har oppdaget er Mr. Smith, og deres Foundation er en av mine nye favoritter. Dette produktet er volumgivende, fuktighetsgivende, varme og UV beskyttende. Påføres i fuktig hår for fylde og volum. Påføres det i tørt hår vil du få mer tekstur, så dette produktet passer de fleste hår og oppfyller de fleste ønsker. 
Hvor henter du inspirasjon? 

Jeg finner mye inspirasjon på Instagram:


En stor inspirasjonskilde er mine dyktige kollegaer i Adam og Eva:
www.instagram.com/adamogeva


Sjekk også ut Adam og Eva Grensen sin Instagram:
www.instagram.com/adamogevagre...På siden Lost Hairdressers drømmer jeg meg bort med mer avantgarde og abstrakt hår:
www.instagram.com/losthairdres...En jeg har hentet inspirasjon fra i mange år, er Redkens kreative leder Guido Palau: 
www.instagram.com/guidopalauHva er din favoritt hårtrend denne sommeren?

Jeg er veldig glad i krøller og naturlig fall, så jeg må nok si at denne looken fra Gucci SS18 visningen er min favoritt trend for øyeblikket. 


                Følg Celin på Instagram her: iamcelin


Celin er Stylist, og du kan booke time på nettbestilling her,
eller ringe salongen på 21050750! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc