Veien til Color Master!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Apr 2017
For ca. ett år siden begynte jeg min reise til å bli Color Master, en utdanning innefor hårfarge i regi av L'Oréal education.

Det som er så utrolig gøy med yrket vårt, er at vi aldri blir ferdig utlært.
Her er den fine gjengen med Color Master studenter, akkurat ferdig med eksamen.


Nye teknikker, farger og trender avgjør også hva du gjør ut av dette, også fantasien vår selvsagt.

Iløpet av dette kurset har jeg litt etter litt begynt å tenke litt annerledes når du som kunde kommer til meg.

Gjett om vi har mange muligheter!
Jeg har tenkt litt på hvorfor jeg ofte sender kunder ut med en helt basic farge, i etterkant skulle jeg ønske at jeg hadde foreslått noe annet.

Ofte låser vi oss litt fast, både vi frisører og du som kunde, til en vane, en stil , en farge vi er glad i, tidspress etc.

Så neste gang du kommer gjelder det å være åpen for forslag til en liten, medium eller stor forandring. Du behøver ikke si ja, kanskje det kan være lurt å la ideen modnes litt og kanskje tiden er inne neste gang.

Vet du at du vil ha forandring er det lurt å si ifra på forhånd, ring salongen eller kom innom for en prat slik at riktig tid og behandling kan beregnes til deg.

Noen ganger er det selvsagt spørsmål om pris og hårkvalitet. Det er ikke alltid ønske står i samsvar med dette. Store behandlinger krever tid og tid er som kjent penger.

Men er du fast bestemt og håret sier Ja! Da ordner vi det meste!

Det er fullt mulig å starte forsiktig og gjøre flere behandlinger over noen måneder, for å oppnå det resultatet vi finner ut vil passe til deg. Da tenker jeg spesielt på store balayage behandlinger eller stor farge-endring.

Bittesmå effekter kan også gi deg superfint resultat.

Med farge kan vi fremheve klippen eller skape forandring uten å måtte klippe så mye, det kan skape inntrykk av mer volum, lengre eller tykkere hår og man kan gjøre en såkalt contouring, hvor vi fremhever eller skjuler det du er mer eller mindre fornøyd med.Inspirasjon fra Pinterest.Har du lyst på en fantastisk farge?

Kom innom i Grensen for en konsultasjon da vel.

Du kan også ringe tlf. 21050750 eller bestille time her: nettbestillingCeline / Adam og Eva Grensen
Bildene er fra kurset. Takk Elisa J.Smestad-Berg, Anders Svindal Larsen, Anne-Mette Andreassen og Maryanne Dokken på L'Oréal huset.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc