Ann Dominique Guzman​

Ann Dominique Guzman​

Frisør

Junior Stylist

Junior Stylist er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior Stylist

Om

Ann er frisøren som virkelig går egne veier. Ann utvikler seg stadig og jobber med å finne sin profesjonelle stil

Jeg liker ikke å følge noen spesiell stil, men går for det som kjennes riktig. Jeg syns det er viktig å ikke låse seg til noe, det gir begrensninger og kan hindre kreativiteten. Den unge frisøren blir inspirert av å se på tidligere moteshow og henter mye inspo fra Instagram og tidligere verk fra både kolleger og andre frisører.Å se på andres kreasjoner er både fascinerende og lærerikt, og kan gi meg nye ideer basert på det andre har gjort før.

 Veien til Adam og Eva utkrystalliserte seg ganske raskt for Ann - hun drev med avsluttningsvisningen til Design og Fashion på Ringerike Folkehøgskole i 2017/2018 og fikk hovedansvaret for hår og make up. Det ga såpass mersmak at den opprinnelige planen om å bli designer ble forkastet. Ann søkte seg heller inn på Adam og Eva Skolen, noe hun ikke har angret på. Jeg liker å tro at jeg er flinkest med farger, men jeg vet at jeg er mer komfortabel og sikker på klipp også, målet etter hvert er å bli like dyktig på både farge og klipp. Erfaring og det å tørre og prøve nye, spennende frisyrer både på fasong og farge gjør at man får skjøvet komfort grensene sine og det er i rommet utenfor komfortsonen at nyskaping skjer.

Adam og Eva var et enkelt valg for meg innenfor denne bransjen, for de tilbyr en karriere både i salongen, men også ute. Noe av hovedgrunnen er i tillegg at det ikke bare er drømmeyrket, men det utrolige opplæringsprogrammet de har for lærlingene sine. Vi får veldig tett og faglig kompetent oppfølging, og all tenkelig hjelp vi trenger for å bli veldig dyktige frisører og stylister. Vi spiller på lag for at Adam og Eva skal fortsette å være kjent for sine faglig dyktige og nytenkende frisører.


Følg Ann på Instagram her:  anndominiqueguzman /  imagebyguzman


Salonger

Powered by: Bloc