Natalie Beckford

Natalie Beckford

Frisør

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Om

Stockholmsjenta Natalie kom til Norge som 20-åring; ble etter hvert forelsket i en nordmann og bestemte seg for å bli – noe hennes mange kunder er svært glade for. Hun har bakgrunn som drama-student, servitør og bartender, og har i tillegg jobbet som modell i motebransjen. God erfaring innenfor serviceyrker er godt å ha med seg.

Som liten jente startet hun på frisøryrket mer eller mindre frivillig, for ingen visste hvordan de skulle håndtere hennes hårtype – og da tok Natalie både saken og saksen i egne hender. Dette resulterte i mange mer eller mindre vellykkede hårbehandlinger hjemme på badet hos far og hans samboer, med litt hjelp – før Natalie kom på tanken om å utdanne seg til frisør. Det var jo et naturlig valg etter flere år med selvfrisering, og det er jo sånn man lærer.

Hvordan startet karrierer på ordentlig? Natalie deltok som modell under Årets Frisør 2016, og fikk da et innblikk i hvor mange muligheter det finnes i dette yrket. Da bestemte hun seg brått for å satse på drømmen sin, og søkte seg inn på Adam og Eva Skolen. Å få jobbe med det hun syns er faglig fantastiske frisører som er superflinke på alle områder, inspirerer Natalie hver eneste dag. Hun drømmer om fullføre svennebrevet, gå på spennende kurs og å lære seg mer om mote, slik at hun kan være en frisør med mange retninger å spille på for kundene sine. Natalie er veldig glad i å jobbe med krøller, som hun syns er en ren glede å få utfordre seg med. I tillegg liker hun både striper, klipp, farge, styling og generell haircare. Hun er en ledertype, og har nok lett for å ta litt plass, men hun elsker å jobbe med mennesker og samtidig få være kreativ. Natalie syns det er spennende å hjelpe folk å finne sin stil. Selv er hun varierende i stilen, og elsker å mikse ulike stiler og leke seg litt. Hun beskriver seg selv som enkel, behagelig og urban.

Unge frisører med drivkraft, drømmer og motivasjon gir et godt håp om fremtidige frisører.

Natalie ble i 2018 plukket ut til å være med i Adam og Eva Stylingteam, der nye talenter får mulighet til å utvikle seg, og hjelp på veien til å skape seg en karriere som hårstylist.

I 2018 var Natalie nominert til Årets Lærling / Junior under Adam og Evas Internprisutdeling.

Powered by: Bloc