Natalie Beckford

Natalie Beckford

Frisør

Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Stockholmsjenta Natalie kom til Norge som 20-åring; ble etter hvert forelsket i en nordmann og bestemte seg for å bli – noe hennes mange kunder er svært glade for. Hun har bakgrunn som drama-student, servitør og bartender, og har i tillegg jobbet som modell i motebransjen. God erfaring innenfor serviceyrker er godt å ha med seg.

Som liten jente startet hun på frisøryrket mer eller mindre frivillig, for ingen visste hvordan de skulle håndtere hennes hårtype – og da tok Natalie både saken og saksen i egne hender. Dette resulterte i mange mer eller mindre vellykkede hårbehandlinger hjemme på badet hos far og hans samboer, med litt hjelp – før Natalie kom på tanken om å utdanne seg til frisør. Det var jo et naturlig valg etter flere år med selvfrisering, og det er jo sånn man lærer.

Hvordan startet karrierer på ordentlig? Natalie deltok som modell under Årets Frisør 2016, og fikk da et innblikk i hvor mange muligheter det finnes i dette yrket. Da bestemte hun seg brått for å satse på drømmen sin, og søkte seg inn på Adam og Eva Skolen. Å få jobbe med det hun syns er faglig fantastiske frisører som er superflinke på alle områder, inspirerer Natalie hver eneste dag. Hun er med i Adam og Evas Talent Team der nye talenter får mulighet til å utvikle seg, og hjelp på veien til å skape seg en karriere som hårstylist og/eller kunne jobbe med undervisning gjennom Adam og Eva Akademiet.

Natalie har en brennende pasjon for krøller og teksturert hår, og har i løpet av kort tid gjort seg bemerket i Norges frisør bransje: I 2019 var hun nominert til både Årets Lærling og Årets Herrefrisør i under den norske Årets Frisør prisutdelingen. Listene hennes er fullbooket med Oslo´s curly girls, boys og hens, og hun elsker å dele av sin kunnskap til kunder, kollegaer og andre frisører.  

Natalie syns det er spennende å hjelpe folk å finne sin stil. Selv er hun varierende i stilen, og elsker å mikse ulike stiler og leke seg litt. Hun beskriver seg selv som enkel, behagelig og urban.


www.instagram.com/beckfordhair


Powered by: Bloc