Elisabeth Fjellheim

Elisabeth Fjellheim

Frisør

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Om

Elisabeth trengte ikke flytte langt for å jobbe, hun kommer opprinnelig fra Sandvika, og har nå bosatt seg i Oslo. Med en bakgrunn fra helsesektor, og fra Sonans og videre til SOFI (School of Fashion Industry), valgte hun Adam og Eva Skolen i 2015 – et valg som både kundene, medarbeiderne og hun selv er svært fornøyd med.

Hvorfor akkurat frisør? Hun har alltid vært interessert i hår og styling, og bobler over av inspirasjon fra alt hun ser rundt seg – som hun igjen tester ut på de mest kreative måter. Hun så etter en arbeidsplass der de både drev med styling og make up, og valgte Adam og Eva Grensen. Hun skryter også av at de andre frisørene der er så imøtekommende og hjelpsomme, nesten som en stor familie. Veien frem til dagens ståsted har vært lang og tøff, men også svært lærerik for Elisabeth. På veien har hun svingt innom både helse og motekonsulent, før hun nå har det yrket hun føler er det beste for henne.

Elisabeth er veldig glad i farging, gjerne de store prosjektene der hun kan få utfordre seg selv. Hun ser på frisøryrket som en kunst, og kunden som et blankt lerret. Når hun får boble ideer om form og farge er Elisabeth virkelig i sitt ess, og da finnes det ingen grenser. Selv er hun en litt rocka person, som utfolder seg kreativt med kunder som ser etter det unike.

Elisabeth ser frem til å være ferdig utdannet både som frisør og make up-artist, og gleder seg til å være ute på spennende oppdrag. På den måten ønsker hun å kunne bli den fullkomne frisøren som kan kombinere salong og oppdragsjobb, for å samle seg masse erfaring og kunnskap slik at hun kan gi kunden de beste stylingtipsene og kreere de fineste resultatene.

Elisabeth ble i 2018 plukket ut til å være med i Adam og Eva Stylingteam, der nye talenter får mulighet til å utvikle seg, og hjelp på veien til å skape seg en karriere som hårstylist.

Powered by: Bloc