Daniel Steien

Daniel Steien

Frisør

Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Daniel er en fargepalett av en frisør, og har en unik stil toppet med et lunt smil. Han skjønte tidlig at han skulle jobbe med hår. Allerede som barn eksperimenterte han mye på eget hår, og den interessen utviklet seg deretter til å få fikse på håret til venner også. Det var lett å skjønne hvilken vei dette bar, så han startet etter hvert på frisørlinja for å tilføye faglighet til interessen og den boblende kreativiteten sin.

 Jeg henter mye inspirasjon av klær og styling av hår på Pinterest og Instagram. En annen ting jeg er bevisst på er at jeg ser mye hår med forbedringspotensial, og har evnen til å kunne se for meg hva kunden ville ha kledd bedre. Den evnen er faktisk noe som inspirerer meg veldig. En annen ting jeg er opptatt av er at kunden skal lære å style håret sitt selv etter de har vært i salongen, slik at de kan føle seg vel med håret og fasongen over tid. Det syns jeg er viktig. Det å gi råd både for pleie og styling gir kunden en trygghet. Vi besitter den faglige ekspertisen og kjenner produktene vi har i salongen.

 Daniels stil ligger i skjæringspunktet mellom avantgarde, edgy, retro og glam og han er veldig glad i variasjon. Man kan vel si at jeg elsker alt fra det klassiske til det mer edgy, ler han og innrømmer samtidig at han koser seg veldig de gangene kundene er åpne for kreativ klipp/farge/styling der han kan utfolde seg skikkelig.

 Jeg syns valget av arbeidsplass var lett, det måtte bli Adam og Eva - det er en kjede der jeg kan utvikle meg kreativt, og de har salonger der det er lov å være unik og ha sin egen stil. Jeg har rett og slett følt meg veldig hjemme her, og derfor har jeg blitt værende.


Følg Daniel på Instagram her: danielsteien

Powered by: Bloc