Victoria Therese Haagensen

Victoria Therese Haagensen

Frisør

Junior

Junior er i førstefase av internopplæringen. Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior

Om

Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Victoria Therese, er fra Oslo og er tidligere utdannet hudpleier og makeup-artist. Jeg har jobbet flere år som hudpleier i salong, makeupartist i butikk (Mac Cosmetics) og freelance før jeg valgte å bygge på med frisørutdannelse.


Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Sminke, hår og styling har alltid interessert meg, og jeg føler at karrieren begynner å ta riktig form nå som jeg får erfaring innen flere felt som utfyller hverandre. Hår-biten var det jeg savnet lenge så dette blir spennende!

Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Jeg er kjempe takknemlig for å ha fått læreplass hos Adam og Eva Grensen, hvor flere av landets dyktigste frisører og stylister er samlet i en og samme salong. Wow!

Hva gjør du om 5 år?
Om fem år jobber jeg som frisør, og kombinerer dette med freelance oppdrag som makeup- og hårstylist. Hele verden vil være min arbeidsplass, for denne kunnskapen kan man ta med seg overalt!


Hvem er din drømmekunde og hva ville du ha gjort?
Jeg liker utfordringer og variasjon hos hver enkelte kunde ... så hver og en er min drømmekunde.


Hva er det mest spennende oppdraget du har gjort som makeupartist?
Et av de mest spennende oppdragene jeg har hatt var en kunde som trengte sminke og lett styling for et portrett intervju i et magasin. Dette var Marianne Aulie, og jeg fikk reise til New York og bo hos henne og familien på Manhattan i to uker. Hele familien Sand var eksepsjonellt gjestfrie og hyggelige mennesker å jobbe med. Jeg gleder meg til å lære mer om hårstyling slik at jeg i fremtiden kan tilby en helhetlig pakke når jeg gjør slike oppdrag.

Salonger

Powered by: Bloc