Ida Skipsfjord

Ida Skipsfjord

Frisør

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Om

Ida er ei blid trønderjente som har skjønnhetspleie-erfaring fra topp til tå – hun har nemlig jobbet som både make-up artist og fotterapeut for hudpleiesalongen Face It i fire år.  Det hele startet med mammaen til Ida, som alltid var flink til å stelle seg, noe Ida også så viktigheten av. Dette ble enda tydeligere da Ida som liten så TV-programmer som ”Extreme make over”: Da fikk hun virkelig øynene opp for sminke, styling og hår, og hva dette kunne gjøre for en person. Hennes største drøm ble å kunne hjelpe mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv utseendemessig. Det å jobbe tett med en person som siden går ut av salongen og har en god følelse og en større selvtillit, er noe av det Ida brenner for.

Hvordan har veien hit vært? Ida startet på Adam og Eva Skolen våren 2014, og videre til Adam og Eva Nedre Slottsgate (nå heter den Adam og Eva Steen og Strøm) et halvt år senere. I juni 2016 startet hun hos Adam og Eva Grensen. Hele tiden, fra 2011, har hun i tillegg jobbet som make up-artist, med oppdrag fra blant andre Maxfactor, Mote med mening, OFW, Kollektivet på TV2, fotoshoot/show, musikkvideoer, cat walks og ulike magasiner.

2017 et spennende år; der hun både fikk 3. plass i American Crew All-Star Challenge Norway 2017, og har stylet hår og make up på den japanske kunstneren Takashi Murakami under åpningen av hans utstilling på Astrup Fernley Museet.

Hva er viktig i møte med kunden?  Ida setter pris på en helhetlig behandling, både det å finne det som kler kunden, men også lære vedkommende til å få til dette selv, føle selvsikkerhet og mestring. Være den beste utgaven av seg selv, både til hverdag og fest – kunne se seg i speilet og føle seg bra. Det er nettopp variasjonen som Ida syns er spennende i faget – helt fra hverdagslig velbefinnende til styling for de virkelig store dagene, som bryllup og fest.


www.instagram.com/idaskipsfjord

Kurs / Sertifikater

2016
Adam og Eva: Staff training barber
2016
Adam og Eva: Staff training herre
2016
Adam og Eva: Staff training klipp
2016
Adam og Eva: Staff training farge
2011
Utdannet makeup artist
Powered by: Bloc