Sissel Sundnes

Sissel Sundnes

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Få har mer sammensatt bakgrunn enn nettopp Sissel. Delvis vokst opp i Sunnmøre og delvis i Afrika; en noe sjelden kombinasjon – men usedvanlig suksessfull. Hun fylte barndommen med alt fra sang og Barbie til fisking og klatring – nok en gang ser vi konturene av en uvanlig kombinasjon.  Nettopp denne uvante kombineringen av ulikheter er noe av det som kjennetegner Sissel, og som gjør henne til den faglig dyktige frisøren hun er. Hun har snappet opp erfaring og kreativitet herfra og derfra, som deretter omsettes til en sjelden dyktighet.

Karriereveien kan ha mange svinger …  Sissel er både allsidig og dyktig, og har svinset innom flere yrker før hun fant sin hylle i livet. Hun mestrer jo alt, og har vært innom både servicearbeid via helsefag, til telefonsalg. Deretter var hun innom sykepleierstudiet før hun innså at hun måtte finne et sted som kunne svare opp hennes behov for større kreativ frihet. Ved hjelp av en lokal frisør i Balestrand fikk hun skaffet papirer til Oslo Frisørskole, og i 1998 startet utdannelsen og første trinn på frisørkarrieren.

Deretter jobbet Sissel i 13 år hos Adam og Eva Nedre Slottsgate, og som en av nøkkelpersonene der var hun blant annet avdelingsleder de to siste årene der. I 2012 ønsket hun noen nye utfordringer, og flyttet dermed over til Grensen hvor hun var avdelingsleder i fem år. I dag er Sissel Senior Art Director og er oppriktig opptatt av kundene sine. Hennes bakgrunn fra servicebransjen kommer nok godt med, for hun har et enormt fokus på kundeservice, og derfor er det ingen overraskelse at hun har en stor krets av stamkunder.  Sissel kom for øvrig på andre plass i American Crew All Star Norway 2014.

Hvordan beskrive Sissel? Det spennende med Sissel er blant annet at hun er umulig å sette i noen stilmessig bås; for hun varierer den personlige stilen etter dagsform. Og med den faglige dyktigheten og kreativiteten kombinert med sterke og gode lederegenskaper, gjør hun som enhver god frisør og dedikert leder bør – nemlig til enhver tid jobbe for å bli enda bedre. Ved å skape noe som gjør kunden fornøyd, gir en genuin glede, og Sissel syns det å være frisør er et takknemlig yrke både for sine kunder, seg selv og sine kolleger. Sissel søker hele tiden å være oppdatert og liker å veilede andre frisører til å finne sine potensialer og bli best mulig.

Salonger

Powered by: Bloc