Sigrid Hesla Breie

Sigrid Hesla Breie

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Sigrid er svært kreativ og sosial, og har alltid ønsket seg et yrke med mange muligheter for å matche hennes personlighet. Frisøryrket kunne oppfylle disse ønskene, og hun forlot Skjåk i Gudbrandsdalen for å starte på karriereveien sin på Oslo Frisørskole i 2006.  Etter den avgjørelsen har det bare gått oppover for Sigrid, og nå er hun en velkjent og ettertraktet hårstylist. Med bakgrunn som frisør hos Adam og Eva Bislett, deretter lærer på Adam og Eva Skolen, er hun nå Senior Art Director i Grensen, samt konsulent for Adam og Eva Akademiet. Sigrid er representert av Norges ledende stylingbyrå; Pudder Agency, og jobber fast på oppdrag for flere magasiner og kjente artister. I tillegg har hun jobbet ved moteukene både i Oslo og København.

Prisdryss Sigrid har vunnet flere høythengende priser – i 2012 fikk hun både Henne-prisen og hovedprisen under L’Oréal Color Trophy. Året etter fikk hun tittelen Årets Kreative i Adam og Evas interne kåring, og var samme år nominert til Årets Hårstylist i den anerkjente Årets Frisør-konkurransen. I 2015 var hun nominert både til Årets Hårstylist og Årets Avant Garde Frisør under Årets Frisør, i samme konkurranse som hun året etter nok en gang ble nominert til Årets Hårstylist.

Som om dette ikke var nok, har Sigrid sittet som ekspert i jurypanelet for Stella og Costume sin skjønnhetskåring i 3 år, og hun har jobbet for artister som Kanye West, Karpe Diem, Margaret Berger, Katzenjammer og Highasakite.

Hva er typisk Sigrid? Visualitet er nok det som er mest typisk for henne, for hun har en forkjærlighet for det visuelle – dette er svært tydelig når man ser på hennes tidligere studieretninger; kunsthistorie, kunst, fotografi, teaterscenografi, og av alle ting; optikk. Med denne brede erfaringen kan man se at fokuset hennes er rettet mot balanse og det gylne snitt. Sigrid skaper uttrykk som er både naturlige og har en ”edge”, og samtidig velger hun å klassifisere sin personlige stil som kul klassisisme. Når lot du sist en kunsthistoriker gå løs med saks og farge på håret ditt?www.sigridhb.com

www.pudderagency.com/creatives/sigridheslabreie/hair

Utmerkelser

2013
Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2012
Loreal Professionnel Color Trophy
2012
Henne prisen under Loreal Professionnel Color Trophy

Kurs / Sertifikater

2015
Reden Certified Finishing Stylist
Powered by: Bloc