DANIEL STEIEN SS24 X ADAM OG EVA

Postet av Adam og Eva den 29. Aug 2023


Oslo Runway uken smitter av en pulserende og kreativ atmosfære på byen! Under denne uken arrangerte vi, på eget initiativ, en ekslusiv visning for designeren Daniel Steien - en fremadstormende kunstspire som har bemerket seg med sin nyskapende tilnærming og unike design. Vi inviterte inn designere, fotografer, kunstnere og andre fra den kreative bransjen for å oppleve visningen.

Daniel sin stil er preget av fargerike, intriakte og kreative kreasjoner - der et nitidig håndverk ligger bak. Visningen ble arrangert på vår avdeling Adam og Eva Steen & Strøm, som er en oase i 4. etasje på varemagasinet. Salongen er designet av Scenario Interiørarkitekter.

Våre hårstylister og makeupartister stod for hår-og makeup, og dyktige Marianne Haugli stod for koreografi.
 


DESIGN MED FOKUS PÅ MILJØET
Daniel jobber med veganske materialer for å finne nye miljømessige måter å designe på. Han har en bachelor i mote- og kostymedesign fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO). Kreativitet er nøkkelen, og med påvirkning fra oppveksten i den nordnorske naturen blander Daniel denne råheten med fargene og mangfoldet i bylivet. Daniel eksperimenterer med strikke- og hekleteknikker i sitt design med fokus på gender fluidity.

Dette sier Daniel om sin kolleksjon:

«Jeg liker å tro at jeg holder på med en mix mellom tekstilkunst, kostyme og fashion»                        

For SS 2024 har jeg tatt inspirasjon av å være ute i naturen og andres tolkninger av den. Jeg har tatt utgangspunkt i gamle håndverk tradisjoner og utviklet dem videre til noe nytt. Fargene og teksturene er min tolkning av hvordan elementer i naturen endrer seg og blir overgrodd og forandrer seg om til noe annet over tid. Ting som blir ødelagt og lappet sammen - harde kanter som er en mix av påtatt selvtillit og selvtillit som kommer fra ett mørkt sted."
- Daniel Steien

                             


Hår team: Daniel Steien, Cecilie Ravn / Adam og Eva Grensen
Makeup team: Oliwia Paszek, Ioana Teodora Arhiroae / Adam og Eva 
Modeller: Daniel Jelinski, Biyariq Hassan, Daniel Skjerstad, Henrik Mortensen, Sebastian Santha, Vårin Strand
Koreograf: Marianne Haugli
Produksjon: Sigrid Hesla Breie / Adam og Eva Gruppen, Hilde P.Reljin / Collective Oslo Productions 
Foto: Stine Heyerdahl
Scenario Interiørarkitekter: Fredrik Bull / Marte Topaas
Prosjektleder: Kirstin Arnesen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.