VIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?

Postet av Adam og Eva den 16. Nov 2022

Hos Adam og Eva får du karrieremuligheter og videreutvikling på en trygg arbeidsplass. Vi ser etter deg som vil være del av et inkluderende, kreativt og mangfoldig felleskap. Vårt mål er at du får motivasjon og kunnskap til å vokse i takt med din egen visjon.

Neste år fyller Adam og Eva 50 år! Vi er Norges eldste og mest solide frisørgruppe. Siden Øistein Bjørndal grunnla Adam og Eva i 1973 med rocka frisyrer inspirert av legenden Vidal Sassoon og Rolling Stones på høyttaleren, har vi vært en spydspiss i bransjen på det kreative og faglige. 


«Hos oss er det gøy på jobb! Du kan være deg selv og følge dine ambisjoner. Sammen jobber vi for trivsel og kompetanse. Du blir den beste versjonen av deg selv i en stor og kreativ familie som vil se deg lykkes.» - Kristin Sandum Berre, Daglig lederVi har vunnet mange nasjonale- og internasjonale priser gjennom årene og har et sterkt kreativt team som jobber med motevisninger for norske designere og fotoopptak for magasiner som Vogue, Elle, Costume, KK og artister som Kanye West, Miley Cyrus, Karpe Diem og Astrid S. Vårt kreative team har også lang erfaring med produksjon av hårshow for store aktører som L'oréal, Shu Uemura og Redken, både i inn- og utland.


(Oslo Runway 2022, designer ESP. Foto: Natalie Inkinen)

(Oslo Runway, Fam Irvoll 2022) 

(David Andersen 2022. Foto: Sølve Sundsbø)

I vakre og moderne salonger er fokuset på våre ansatte og kunders velvære. Vår styrke er evnen til å endre oss med trendene og utfordre oss selv på det faglige. Utdanning og utvikling av fagsterke frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. 


(Foto: Pernille Haukvik)

Karrieremulighetene hos oss er mange. Adam og Eva Gruppen AS består av 25 Adam og Eva frisørsalonger rundt i Norge, Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti Frisør, Kutt og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo og Viken.

Hos oss får du mulighetene til å videreutvikle deg innen spisskompetanser, jobbe i det kreative teamet for moteshow og moteproduksjoner og ikke minst muligheten til å jobbe et felleskap med engasjerte og kreative mennesker hvor vi spiller hverandre gode.


(French Brand Nordic Event 2022, Stockholm. Foto: Inger Lise Moa)

Vi bistår deg med videre kompetanseutvikling som passer dine ambisjoner. Har du store visjoner og ambisjoner kan du nå langt hos oss. Vi har klart det mange frisørkjeder ikke klarer: Hos oss er det enkelt å være hele karrieren. Du blir en del av Adam og Eva familien!

(Foto: Eirik Thorsen)


Vi tilbyr gode lønnsvilkår, provisjonsløsninger og forsikringsavtaler. Vi gir deg også lønn på røde dager du skulle vært på jobb. I tillegg har du tilgang på et støtteapperat som hjelper salongene og frisørene med drift, HR, markedsføring, økonomi og coaching. 

Hvis du ønsker å se våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad, så kan du trykke deg videre til vår karriereside her!

Velkommen til oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.