Hei Raia!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 12. Jul 2021

Raia er Senior Art Director hos Adam og Eva Günerløkka. Bli kjent med henne her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?


Navnet mitt er Raia, jeg er 28 år gammel fra et lite sted som heter Vennesla. Jeg var lærling på Adam og Eva i Kristiansand i 2011, der jeg tok svennebrevet mitt i 2013. Flyttet inn til Oslo og begynte på Adam og Eva Sjølyst fult tid. Jeg har samtidig jobbet som konsulent for L’Oréal Akademiet, der jeg holdt kurs rundt i Norge for Kerastase og Shu Uemura. Jeg har også vært faglig leder på Adam og Eva Sjølyst. Og nå gleder jeg meg veldig til å være litt på Adam og Eva Grunerløkka! 
Hvorfor er du frisør? 


Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med noe kreativt. Det var egentlig helt tilfeldig at jeg havnet i frisør yrket. Jeg liker at man aldri føler seg ferdig utdannet, vi følger moten, vi får være kreative, og vi får være sosiale. Hår er veldig viktig for oss alle! Jeg elsker at vi gir så mye glede til en person med å få håret i orden, og den tryggheten de får hos oss. 
Hva er dine styrker som frisør? 


Jeg ser på meg selv som en rolig person, og er flink til å lytte. Jeg ønsker å få til noe kreativt sammen, samtidig lett for hverdagen. Jeg er glad i alt fra krøller, langt til korte frisyrer.  Bli inspirert av Raia sin Instagram her: www.instagram.com/raiasandhu.hair


Hvorfor vil du jobbe hos oss på Adam og Eva Grunerløkka? 


Jeg har nå vært på Adam og Eva Sjølyst i 8 år. Jeg er veldig glad utfordringer. Grunnen til at jeg ønsker å jobbe på Grunerløkka er for å kunne utvikle meg mere. Teamet som er der har en bred kompentanse og er veldig kreative. Jeg håper og ser for meg at jeg kan lære mye av dem. Gleder meg til nye utfordringer og nye mennesker. 
Hvor henter du inspirasjon? 


Jeg henter mye inspirasjon fra Instagram av å bare bla igjennom feeden. Følger med på moten, og liker å holde meg oppdatert. Får også mye inspirasjon fra kollegaer og Adam og Eva. Når jeg er inne på Vogue, så får jeg med meg moten i dag. 

www.instagram.com/vogueLiker også inn å titte her. Dette er en profil fra Sør-Korea. Liker mykheten i fargene, stylingen og klippene. 

www.instagram.com/haum_h

Hva er dine favoritt trend for ss21? 


Jeg liker den naturlige bevegelsen og teksturen i håret. Midtskille og håret bak ørene er jeg veldig fan av. 


Raia er Senior Art Director, og du finner henne på Adam og Eva Grünerløkka på torsdager. Du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på tlf. 21042060. Ellers finner du henne på Adam og Eva Sjølyst, tlf. 22550566.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.