Hei Emilie!

Postet av Adam og Eva Grensen den 14. Jun 2021

Emilie er Stylist hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Mitt navn er Emile, er 27 år og kommer fra Tønsberg. Jeg startet frisør karrieren min i 2011, og har jobbet hos 3 Frisører. I 2021 bestemte jeg meg for å flytte til Oslo, og søkte jobb hos Adam og Eva.


Hvorfor er du frisør?

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for det kreative, og har blitt inspirert av å tegne, forme og skape ting. Derfor falt det seg veldig naturlig å bli frisør, og det er deilig å jobbe med noe en brenner for.


Hva er dine styrker som frisør?

Noe av det viktigste for meg i møte med kunder er kommunikasjon. Jeg elsker å bli kjent med kundene mine, og virkelig forstå deres behov, ønsker og forventninger. Det å kunne tilpasse en frisyre til hver enkelts uttrykk og livsstil er inspirerende. Jeg er også glad i å jobbe med diverse lysningsteknikker, da det å skape dimensjon med lys og skygge er spennende.


Bli inspirert av Emilie sin Instagram her: www.instagram.com/emilie.s.braenna
Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

For 10 år siden var jeg modell for et hårshow Adam og Eva hadde, og satt igjen med et fantastisk inntrykk av deres dedikasjon og kreativitet. Jeg beste meg allerede da for at der vil jeg jobbe en gang i fremtiden; og nå er jeg her!
Hvor henter du inspirasjon?


Jeg har alltid vært veldig visuell av meg, så kan bli inspirert av veldig mye rart. Ofte er det det uforutsette som som fanger meg; feks. en spennende person på gata med med tilstedeværelse og kreativt uttrykk. Jeg finner også mye inspirasjon i kunst; skygger, lys og former.


www.instagram.com/sloppjockey_ert


www.instagram.com/henrikaau


www.instagram.com/hewll


www.instagram.com/erotik.funeral
Hva er din favoritt trend for SS21?


Digger Hime-cut!


The hime cut (Japanese: 姫カット, IPA: [çime katːo], HEE-meh; lit.'princess cut') is a hairstyle consisting of straight, usually cheek-length sidelocks and frontal fringe. The rest of the hair is usually worn long and straightened. The style is thought to have originated, or at least become common, in the Imperial court during the Heian period of Japanese history, when noble women would sometimes grow out their hair for their entire lives
Disse bildene av Hime cut er hentet fra www.instagram.com/king_chi. Der finner jeg mye hårinspo!
Emilie er Stylist hos Adam og Eva Grensen, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.