Hei Inger Lise!

Postet av Adam og Eva Grensen den 5. Mai 2021

Inger Lise er Avdelingsleder, Faglig leder og Senior Art Director hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Ja, hvem er jeg?.. Jeg er Frisør, Makeupartist og «fjellgeit» fra Sunnmøre. Jeg flyttet til Oslo for ca. 10 år siden, med en drøm om å få jobbe mer kreativt, og startet derfor på Art Complexion Makeup skole, noe som var veldig inspirerende og bra. De siste 8 årene har jeg vært fast inventar i Grensen, samtidig som jeg har jobbet mye ute i mote og media bransjen. Grensen har blitt litt mitt andre «hjem», der jeg er omringet av kreative sjeler, som har samme målet om å være faglig dyktige, og sende ut det beste håret på kundene, hver eneste dag. Jeg har vært så heldig å fått være faglig leder de siste 6 årene, og gleder meg nå til å fortsette videre som Avdelingsleder. Jeg har en veldig variert karriere, da jeg i tillleg til å stå i salong, får undervise på Akademiet til Adam og Eva, og for Loreal Professional, både med kurs og visninger. Jeg er også leder for Adam og Eva sitt talent team, der jeg jobber med å løfte frem nye talenter, som har en drøm om å jobbe ute som hårstylister, eller på akademiet. 


Hvorfor er du frisør?

Jeg er Frisør fordi jeg elkler å skape ting, møte nye mennesker og få uttrykke meg. Som frisør så blir man aldri ferdig utlært, det er alltid noe nytt. Jeg liker utfordringer, og er nok litt avhengig av å kjenne at jeg er i bevegelse. 


Hva er dine styrker som frisør?

Jeg brenner for bredden i faget, og grundig opplæring, sånn at man skal kunne være trygge til enhver utfordring. Jeg liker en variert hverdag, og er like glad i både klipp, farge og styling. Det jeg kanskje syns er ekstra gøy, er når man får være med å skape en «identitet», og virkelig treffer. Jeg syns det er veldig stas, når man over tid blir godt kjent med kundene, og kan se at man er med på å løfte selvtillit, og personlighet til det aller beste hos kundene, det er fantastisk hvor mye håret kan ha å si!

Bli inspirert av Inger Lise sin Instagram her:  www.instagram.com/ingerlisemoa


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Grensen har alltid hatt et godt rykte, og jeg ble faktisk anbefalt å søke jobb av flere i motebransjen, før jeg traff Eirik på en prisutdeling, og ble sjarmert i senk… Jeg ble solgt når jeg skjønte hva Adam og Eva Grensen står for, og alle mulighetene man har i dette firmaet, jeg kunne ikke ha vært på en bedre plass. 


Hvor henter du inspirasjon?

Infringe er et magasin som viser hår i form av kunst, design og fashion fra hele verden, dette er virkelig stedet om man trenger inspirasjon.

www.infringe.com


Sofia Geideby poster bilder fra sin salong hverdag, og har et øye for det fine i det litt rare, det liker jeg.

www.instagram.com/sofiageideby


Traci Sakosits fra Sassoon er rå! Her blir jeg inspirert på det klippetekniske, og også på å undervise. Sassoon i seg selv er en stor inspirasjon, og jeg følger med på flere som jobber her.

 www.instagram.com/tracisak_hairHva er din favoritt trend for SS21?


Hime klipp: jeg elsker denne klippen! Klippen hadde sin opprinnelse på japanske keiserlige og kongelige familier, så reiste den til det 21 århundret for å bli en trend blandt K-pop ikoner og moderne japanske jenter. I dag har den blitt gatemote her hjemme, jeg syns det er en veldig flatterende og kul klipp.

Mullet: jeg digger det! Tiktok florerer av kule jenter og gutter som går all in for denne forandringen. Just do it!
Inger lise er Senior Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.