Hei Annette!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 11. Apr 2021

Annette er Senior Stylist hos Adam og Eva Günerløkka. Bli kjent med henne her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Mitt navn er Annette, jeg er 50/50 Sørlending og Hedmarking, men har bodd i Oslo de siste 6 årene. Tidligere har jeg vært innom litt forskjellig. Jeg har studert salg, service og sikkerhet, allmenn påbygg, grafisk design og eksponerings design. Jeg har hatt jobber innen butikk, kontor, salg og messer ++ før jeg endelig tok steget til å bli frisør. Jeg studerte på Adam og Eva Skolen i 2015, ble deretter lærling hos Eco Cult hvor jeg fortsatte å jobbe som frisør etter svennebrevet. I ett år etter jeg tok svennebrevet jobbet jeg også for extensionsfirmaet Great Lengths Skandinavia som Educator og Key Acoount Manager noen dager i uken mens jeg var på salongen resterende dager. Hvorfor er du frisør?

Fordi jeg elsker å få frem personligheten til folk. Å få kundene mine til å føle seg på utsiden som de føler seg på innsiden har så utrolig mye å si for selvfølelsen og selvtilliten vår. Uansett hvor fornøyd man er med sin sminke og/eller klær en dag, så føler man seg sjeldent så bra som når man er fornøyd med håret sitt. Det er «kronen på verket». Håret er ofte det første man ser når man ser seg selv i speilet, og det for mange gjenspeiler hvem man er som person. Av personlig erfaring vet jeg hvor mye det kan ha å si, og det er den følelsen jeg ønsker å gi til andre. Hva er dine styrker som frisør?


Jeg er en allsidig person som kommer overens med de fleste og klarer å se ting fra andres perspektiv enn mitt eget. Jeg vil si at én av mine styrker er at jeg setter konsultasjon høyt; hvor jeg lytter til kundens ønsker, hvem de er, hvordan de føler seg, hva de ønsker å få ut av timen, og gjør deretter mitt ytterste for å oppnå kundens ønske. Personlig elsker jeg make-overs, men det er ikke alltid så mye som skal til for at kunden blir fornøyd. Det viktigste for meg er at min kunde går ut av salongen og elsker seg selv. 


Bli inspirert av Annette sin Instagram her: www.instagram.com/annette

Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grünerløkka?


Fordi jeg alltid har elsket å være på Løkka i seg selv. I løpet av mine snart 6 år i Oslo har jeg aldri bodd der selv, men jeg har alltid trivdes med miljøet, viben og det at mennesker med alle mulig stiler, personligheter og jobber er velkomne der. Jeg søkte på Adam og Eva Grünerløkka fordi jeg ønsker å være i ett kreativ og innovativt miljø hvor fag er viktig, men også hvor det er mye takhøyde og det er lov å vise sin personlighet igjennom hår og klesstil. Hvor henter du inspirasjon?


Overalt! Enten det er internett, kollektiv trafikk, på gata, kjentfolk eller kollegaer. Ofte kan jeg finne inspo når jeg lager mat faktisk, eller ser blomster enten i butikk eller i naturen. Jeg følger mange frisører på Instagram, og disse er mine favoritter:


Her blir jeg inspirert både kreativt, businessmessig og personlig:

@notanothersalon Eier av Not Another Salon:

@hiltonsophiaHer blir jeg også ofte inspirert:

@spookyrunoHva er din favoritt trend for SS21? 


Jeg er generelt veldig glad i pannelugger av de fleste varianter! Det har vært veldig populært med Curtain Bangs, og til min store fornøyelse ser det ikke ut til at denne trenden kommer til å forsvinne med det første. En pannelugg kan være så mangt, både i form av lengde, fylde og hvordan kan skiller håret; midtskill eller sideskill. Annette er Stylist, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21042060! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.