Hei Anita!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 23. Mar 2021

Anita er Senior Stylist hos Adam og Eva Grünerløkka. Bli kjent med henne her:Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Anita, 22 år og kommer fra Kristiansand. Jeg tok svennebrevet innen frisørfaget i 2018, og har siden den gang jobbet som frisør i ulike salonger. Først som lærling hos Adam og Eva Kristiansand, og  hos Tango Frisør Lillemarkens. Deretter jobbet jeg som frisør hos A-salong ved siden av påbygg. En liten ting folk ikke vet om meg er at jeg fullførte militærtjenesten som vakt og sikringssoldat for Luftforsvaret året 2019/2020 Det siste halve året har jeg jobbet på Adam og Eva Arkaden og Fornebu i påvente av at salongen på Grünerløkka skulle åpne.Hvorfor er du frisør?
Jeg liker å jobbe i et miljø med høy faglig kompetanse, og videreutvikle meg innen faget. Frisøryrket er et kreativt og spennende yrke, og det er stadige nye teknikker og stylinger å lære. Det er inspirerende å se hva man får til, og ikke minst bruke sin kreativitet til å utføre dem. Jeg har alltid vært glad i hår og sminke, og det er utrolig gøy å se fornøyde kunder gå ut døra. I tillegg er det et sosialt yrke, hvor man får møte mange ulike type mennesker.Hva er dine styrker som frisør?
Det jeg ser på mine styrkerer som frisør er «highlights», og jeg er veldig glad i både klassiske striper og foilayage/balayage. Jeg vil si at jeg er en perfeksjonist når det kommer til arbeidet mitt. 


Bli inspirert av Anita sin Instagram her: www.instagram.com/hairbyanitakaomen
Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grünerløkka?
Adam og Eva Grünerløkka har veldig mange dyktige frisører med høy faglig kompetanse. Hver frisør har sitt eget fagfelt/styrker, noe som er inspirerende og gøy. Jeg ser for meg at Adam og Eva Grünerløkka gir meg mange nye utfordringer og mål som jeg vil oppnå, og ikke minst gir meg mulighet til å videreutvikle meg innen faget. Det er et fint team, og jeg gleder meg masse til å lære mer av dem. Hvor henter du inspirasjon?
Jeg henter inspirasjon fra mange ulike mennesker jeg ser fra dag til dag, og det er inspirerende å se ulike trender og stiler ute på gata. Det er mange inspirerende profiler på sosiale medier, jeg bruker blant annet Instagram og Pinterest for å få inspirasjon.

Vouge liker jeg fordi det er alltid up to date med sesongens trender innen hår og mote.
www.instagram.com/vogue


Guy Tang. Jeg blir inspirert av hans highlights teknikker.Molly-Mae får jeg hverdags inspirasjon fra. Hun har en enkle og fin stil. 

www.instagram.com/mollymae
Hva er din favoritt trend for SS21? 
Min favoritt trend for SS21 er det enkle. Jeg liker at stylistene bruker hårets naturlige tekstur, og fremhever looken med enkle detaljer; som feks. ved å sette deler av håret opp, eller bruke accesories. 


Anita er Senior Stylist, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21042060! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.