3 for 2 på Caviar og American Crew.

Postet av Adam og Eva Grensen den 21. Nov 2016

Helt frem til jul har vi 3 for 2 på alt fra Caviar og American crew.


Caviar er eksklusive produkter, som er proppet fulle med gode ingredienser. Her har de nemlig fyllt opp hver flaske med mest mulig pleie, så satt prisen i ettertid. Dette gjør at hver shampoo varierer noe i pris, etc.

Absolutt alle produktene inneholder pleie, også stylingserien. Produktene er laget sånn at pleiestoffene trekker inn i håret der hvor håret trenger det (for å forklare det enkelt), sånn at man ikke får fett hår selv om man bruker en veldig tung shampoo. Lengder og spisser, som i de fleste tilfeller er mer slitt enn håret ved hodebunn, får på denne måten mer nytte av pleiestoffene.


American Crew er en ren herreserie, og inneholder alt det en mann måtte trenge til en hver frisyre. Serien har gode fuktighets produkter, og har også fokus på hodebunn, noe mange menn sliter med. Stylingproduktene har god variasjon, og dekker flere ønsker både med paste, gele, pomade og vox. Ett av mine favorittprodukter er Alternator, som er en stylingspray som man tilfører i håndkletørt hår. Denne alene kan også være fin for deg som ikke liker for mye stylilng i håret,Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.


Inger Lise / Adam og Eva Grensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc