Vi har fått inn Shu Uemura produktene til vår salong!

Postet av Adam og Eva Grensen den 21. Nov 2016Vi på Grensen har en glad nyhet, vi har tatt inn de fantastiske hårproduktene fra


- Shu Uemura!


Merket er oppkalt etter Shu Uemura, som startet som Makeup Artist i Japan allerede på 50-tallet. Siden da har han jobbet med flere Hollywoodproduksjoner og startet sitt eget makeupmerke i 1967.

Shu Uemura Art of Hair kom til i 2007, og deles opp i Art of Style og Art of Care.

Vi er en av få salonger i Oslo som har serien og alle produktene er tilgjengelig i vår salong.

Shu Uemura hadde en visjon om å vise kunsten med hår, skjønnhet og velvære.

Serien består av det beste fra naturen og vitenskap som gjør dette til en eksklusiv og unik serie.Her finner du 7 forskjellige pleieserier, og de setter vi sammen for å dekke akkurat ditt behov, slik at håret ditt får riktig pleie:Art of care


Art of oil

Det finnes 4 forskjellige Cleansing Oil Shampo:

En for fet hodebunn, en for flass, en for tørr hodebunn og tørt hår og en for normal hodebunn som passer for alle. Cleansing Oil Shampoo vil rense godt i hodebunnen uten å fjerne den naturlige oljebalansen.

Color lustre

For fargebehandlet hår. Produktene gir fantastisk glans til håret ved hjelp av lipider og har andre ingredienser som musk rose olje, og vitamin A som beskytter fargen og beskytter og reparerer hårets fiber.


Color Lustre - Reviving balm

En pleiende balsam i 4 ulike nyanser.

Fin for å friske opp mellom fargebehandlinger for å gjenskape de riktige refleksene, friske opp et solbleket hår eller fjerne uønskede reflekser i håret.

Inneholder musk rose olje som er beriket med antioksidant, fettsyrer og vitamin A.

Skal sitte i håret 3-5 minutter. Om man ønsker mer mer effekt kan man la den sitte lengre i håret.


Urban moisture
For normalt til tørt hår.
Dette er en fuktighetsgivende serie som rebalanserer fuktighetsnivået fra rot til spiss med hjelp av de pleiende egenskapene til moringa og røde mikroalger.I tillegg til næring beriker Urban Moisture hår med mye fukt som gir ny glans og bedre evne til å motstå ytre miljøtrusler. Håret blir hydrert, næret og beskytte, med en lett følelse.

Muroto Volume

Denne serien er perfekt for deg som ønsker langvarig volume. Serien inneholder krystaller fra Himalaya, og er kjent som de reneste krystallene som finnes.

Muroto Volume gir håret volum uten å gå på akkord med en vektløs følelse eller hårets naturlige bevegelighet.

Silk Bloom

For skadet hår inneholder argan olje som er kjent for å reparere og gjenoppretter hårfibrene og hårets naturlige struktur. Håret blir mykt med glans.

Ultimate Remedy

For ekstremt skadet hår
Gjenoppbygger styrken til hårfibrene ved hjelp fra ceramider, og gir en mykgjørende effekt med lipider fra lotus blomsten. Perfekt for deg med et veldig skadet hår og som trenger maksimal pleie.

Bildene er hentet fra: google, shu uemura


Kom innom oss på Grensen, så kan vi hjelpe deg å finne riktig produkter til ditt hår og dine behov.


Ida / Adam og Eva Grensen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc