Lær hvordan du blir festklar til julebordet!

Postet av Adam og Eva Grensen den 19. Nov 2016


Festsesongen er i gang for fullt og du har kanskje funnet det perfekte antrekket, men er usikker på hva du skal gjøre med håret og i den anledning vil jeg vise dere enkle tips på hva du selv kan gjøre hjemme.

Det er anbefalt å vaske håret en dag før festen slik at blir lettere å jobbe med dagen etter, men hvis du er flink til å preppe håret er ikke dette nødvendig. Det trenger heller ikke å være så avansert.

På Ida, ble det lagd søte, romantiske krøller. Her viser vi deg hvordan:Etter vask og produkter egnet til frisyren, bøyer ida seg fremover for max volum, føner alt mot midten. Jeg anbefaler disse produktene:- Alterna Caviar Thic & Full Volume Mousse påføres i håndkletørt hår. Denne gir følelse av tykkere hår og masse volum.


- Redken Fabricate 03 er en varmebeskyttende spray med litt hold som påføres før du bruker varmeverktøy.


- Alterna Caviar Perfect Texture gir masse tekstur og godt med hold.Her deler Ida inn i trekanter. I front ruller hun håret fra ansiket. Mot midten og bak kan
man variere.Akkurat ferdig:Veldig viktig å ikke røre krøllene når de fortsatt er varme. Når Ida var ferdig brukte hun fingrene til å gre i gjennom håret for å få en mykere finish.

____________


Det er også mulighet å booke time til vask/føn og styling og/eller den perfekte festsminken. Bruk nettbestillingen her eller ring 21050750Elisabeth / Adam og Eva Grensen


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc