Fantastisk parfyme for han og henne!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Okt 2013


Alexander Eggum (22) fra Oslo står bak skjønnhetslinjen Alexander Sprekenhus. Dette er et av de få norske skjønnhetsmerkene som har gjort seg bemerket de siste årene, og fokuset har vært å gi god kvalitet for gode penger.

Han har alltid hatt en gründer i magen, noe han har etter faren sin Skule, som ifølge Eggum er en seriegründer, og som blant annet var en av de fire som startet opp kjeden Bik Bok. Selv har Eggum en bachelorgrad i økonomi. Han har studert i England, og det var der han kom over produktet som han snart skulle gjøre til sitt eget, nemlig arganolje.

Han trakk så i veldig mange forskjellige tråder, og satte etter hvert sammen en linje på seks produkter, som var spesialutviklet for hans produksjon. Navnet Sprekenhus er familienavnet hans på sin fars side, og derfor fikk linjen navnet Alexander Sprekenhus.

Etter at konseptet var ferdig utviklet, ønsket han å skape et selskap med en bedre helhet. Derfor begynte tankene å løpe rundt det å inkludere flere produksjonslinjer enn bare hårprodukter. Nå tilbyr han både parfymer og hudpleie i sortimentet. Flesteparten av produktene er unisex og to av produktene er spesialprodusert for herre.


Parfyme

For parfymedelen har han selv vært i Paris, sammen med flere eksperter, og luktet seg fram til fem dufter som han har fått importert til Norge.

- Jeg har en liten kjeller og et lite laboratorium her i Oslo, hvor jeg blander meg fram til parfymene. Jeg skaper alt selv fra selve parfymen til flasken og korken, som jeg setter på manuelt. De er håndlagde og håndpakkede, og serien er basert på et kjærlighetskonsept; «Courage my love».


Genuin omtale

- Bloggerne som har anbefalt merket har vært en god drahjelp, men jeg har aldri betalt noen, så det som har kommet fram er fra dem som genuint har likt produktene, sier han.

Linjen er laget med kjærlighet og ydmykhet, ifølge Eggum, og det er laget i en ånd av at han ønsker å få andre til å ta vare på seg selv - uten at det skal inkludere skadelige ingredienser.


Vi i Adam og Eva Grensen tilbyr deg nå både hårpleie og de nye fantastiske parfymene i salongen vår, og du er hjertelig velkommen innom for å oppleve de herlige produktene som vi så skjønt har forelsket oss i!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc