Alexander Sprekenhus

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Okt 2013

Vi har alle hørt om Argan Olje, og nå er det sannelig på tide å bli ordentlig godt kjent med produktene til Sprekenhus.

Alexander har et krøllete og uregjerlig hår og hadde i alle år prøvd å finne et godt produkt som smurte og pleiet krøllene hans. Etter videregående ble han introdusert til hårolje og ble med en gang en stor fan av den omstridte argan oljen. I 2010 opprettet han sitt eget firma med et mål; å lage miljøvennlige produkter for hår, hud, kropp og sjel. Produktene er økologiske, parabenfrie, dyrevennlige og inneholder 100% ren Marrokansk Argan Olje som smører, beskytter og gir håret både pleie og glans.

Ulikt mange andre oljer på markedet har Alexander tenkt på alt. Han har en stor variasjon produkter til alle hårtyper.


The Essentials består av en oljebasert shampoo og balsam som kombineres med den originale Sprekenhus Arganoljen. Passer perfekt for tykke hårtyper eller hår som trenger mye fuktighet.

Vi anbefaler å ta en til to pumper av oljen, påføre i håndkletørt hår og style som vanlig.


Volume Essentials er designet for deg med tynnere hår som mangler volum. Serien smører og gir fuktighet uten å tynge.

Oljen heter Hair Styling Elixir Light, påføres i håndkletørt hår og styles som vanlig. Fokuser på lengdene i håret og unngå hodebunnen for best resultat.


One Day Straightener er et mirakelprodukt og et must-have for alle hårtyper. Produktet påføres i håndkletørt hår og ved bruk av varmeverktøy (hårføner, rettetang etc.) aktiveres keratinet sammen med arganoljen og eliminerer frizz. Produktet har et utrolig hold og varer helt til neste vask.
"It's like your hair's getting a big, long lasting and calming hug from a bottle."

Et lite tips fra oss i Grensen: Olje er ikke kun for håret, den er super for huden også. Det er en fantastisk kilde til antioksydanter og trenger lett inn i både hud og hår.


"I am a creative individual with endless potential. I appreciate and seize the opportunities that I want in my life” – Alexander Sprekenhus.

Emilie / Adam og Eva Grensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc