Caviar CC-cream Extra hold

Postet av Adam og Eva Grensen den 4. Sep 2016Det ultimate alt-i-ett produktet Caviar CC Cream fra Alterna, har nå blitt helt komplett med ekstra hold.

Og er det slik at du bare skal ha ett produkt med lett hold og så naturlig følelse som mulig, da er det dette produktet du skal ha!


Jeg bruker det på nesten alle av mine kunder for få det lille ekstra til stylingen. Jeg varierer mellom den med lett hold og den nye, med ekstra hold. Det er mye enklere å oppnå "Kardashian håret" med denne styling hjelpen!
Hva det gir deg:

Fuktighet, glans, mykhet, spenst, kontroll, styrke, varmebeskyttelse, uv-beskyttelse, base for fler produkter og den samler slitte uregerelige spisser.

Hvordan du bruker produktet:

Påfør en passelig mengde* av produktet i fuktig hår og style håret ditt som vanlig. Du kan gjerne bygge opp håret med en annen styling itillegg for å få enda bedre hold, kontroll eller volum.

Du kan også bruke den som et finishprodukt, tilfør ekstra pleie og beskyttelse til tørre og slitte spisser for å samle håret.


Den inneholder ikke: parabener, sulphater og phtalater.


*en passelig mengde er noe du må komme frem til ved litt prøving. Start med en litt produkt som du fordeler jevn i håret, begynn der du trenger det mest. Hvis du ikke får noen følelse eller effekt av produktet, kan du påføre mer. Prøv deg frem, begynn i det små.
Celine / Adam og Eva Grensen


Kontakt oss ved spørsmål og timebestilling tlf. 21050750 eller book din time her

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc