Lurer du på hvilke produkter du skal bruke hvis du har krøllete hår?

Postet av Adam og Eva Grensen den 30. Okt 2016Å finne riktig produkt til krøller kan være like enkelt som å finne nåla i høystaken. Krøllete hår er ganske humørsykt og trenger indiuviduel behandling ettersom hvordan miljøet påvirker dem. De påvirkes av luftfuktighet, vannkvalitet, produktene dine og klærne dine, statisk elektrisitet, klipp, kjemisk behandling, m.m. Alle hårtyper gjør det, det er derfor vi har gode og dårlige hårdager, men med krøller merker du slike påvirkninger bedre.


Jeg anbefaler derfor å 2-3 produkter som du kan variere, mikse og bygge opp på hverandre, slik kan du temme/fremme krøllen din ettersom hva de behøver.


Det er flere ting du må ta hensyn til i valg av produkter og du må være inneforstått med at uten gode pleieprodukter og jevnlig kuring vil du ikke oppnå et bedre hår. Du må starte fra bunnen og tilføre det håret ditt trenger. Krøller trenger alltid fuktighet, grunnen til at det krøller seg er at den er mindre fuktighet i oppbyggingen av håret, dette kommer altså ut i mange forskjellige varianter, noen er frizzy og noen har korketrekkere etc.

Det er lurt å ikke vaske håret for ofte med shampo, derfor er det mange som har god effekt med en type rensende conditioner, det har blitt flere av disse på markedet. Den vil ikke tørke ut håret slik som en shampo vil gjøre.Bruker du mye styling kan det allikevel være lurt å shamponere en gang iblandt, for å rense håret.

Mange føler at de må vaske håret hver dag for å få kontroll på krøllen, du må gjerne vete det, men unngå å shamponere hver gang, bruk heller litt balsam og skyll.

For noen kan det fungere å vaske håret på kvelden og ta i conditioner/kur for å stå opp med verdens fineste krøller dagen etter. Du kan også prøve å tvinne eller flette håret for å samle det mer. Da har håret fått masse pleie gjennom natten og du får en fin stylingeffekt. Dette forutsetter at du ikke ligger altfor urolig på puta og håret skal ikke være klissvått. (Beskytt puta)

Disse produktene er blandt mine favoritter:
Frizz Dismiss fra Redken er super, gir anti-frizz pleie uten å tynge håret.
Caviar Oil Cream gir ekstremt med fuktighet og tyngde til det aller tørreste håret. Pre-shampoen tas i før shamponering og beskytter håret ditt mot å tørke ut ved vask. Denne kan kombineres med andre serier også.
Hvilken styling skal du velge?

Her har jeg en liten guide, men det er ingen fasit. Produktene jeg har anbefalt her, er bare et lite utvalg i jungelen. Som sagt må du prøve deg litt frem og muligens mikse produktene for å oppnå det beste resultatet.
Redken's nye Heat Design 09 er en føngele som gir godt hold, du kan fint re-style håret dagen etter. Bruk diffuser/føner eller la det lufttørke med denne.Beach Waves fra L'oréal er en saltvannspray med mye seighet og hold, passer alene eller som supplement til de fleste hårtyper.R&co Curl Primer og motorcycle gel, disse er perfekte å blande. Du får smidigheten med primeren og holdet med gel.
BB Beach Balm fra Bamboo er et alt i ett produkt for deg som vil ha det enkelt og ikke har de største utfordringene med krøllen din, lett hold, anti frizz, fuktighet og glans.


Andre stylingprodukter som kan passe bra er skum eller paste. Som Aircraft fra R+Co. Dette er en blanding av pomade og skum. Ellers kan det være bra med skum som har litt mer hold og seighet for å "låse" krøllen. Det blir veldig fint om du finner riktig skum eller paste, men det føles at du har noe i håret.Verktøy


Føner -med flere funksjoner, varm og kald luft, hastighet. Digitalføner med ionekontroll.

Jeg kan anbefale fønere av merket CHI


Diffuser -Hjelper til å føne håret på en skånsom måte, mindre frizz, mer samlet krøll, du får med varig hold og spenst i frisyren.


Krølltang -Den kan definere, samle og hjelpe til i "problemområder" med lite eller "feil" krøll. Også fin for å restyle håret uten å måtte vaske det.Stor kam - til å gre inn kur med mens håret er vått.


Paddebørste - for å få ut floker og gre gjennom håret skånsomt før vask, for å gre inn produkt i vått hår, om du vil temme krøllen ..eller lage det herlig brusete og stort når det er tørt.
Spør om frisøren din kan teste nye produkter og styling teknikker når du er der. Ha allikevel i minnet at noen hårtyper kan være en utfordring og det er ikke alltid vår magiske tryllestav gir deg "perfekt" resultat. Du må virkelig jobbe med håret hjemme og kure det tilstrekkelig.


Du kan komme innom salongen for å få en styling/produkt-guide, hvor man kan prøve ut litt forskjellig tilpasset ditt hår. Å sette av en halv time til dette alene eller i forbindelse med klipp kan lønne seg.


For å bestille time, ring oss på 21050750 eller gå til nettbestilling her!Celine / Adam og Eva Grensen
Kilder: Loreal, Redken , Alterna, R+Co, CHI. Andre bilder hentet fra Pinterest0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc