Velkommen Elisabeth!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Aug 2016

Vi har gleden av å ønske Elisabeth ... et litt forsinket, men stort ... velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun begynte hos oss rett etter å ha fullført Adam og Eva Skolen i slutten av Juni, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Elisabeth her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Elisabeth, 23 år fra Sandvika og bor nå i Oslo med samboer. Jeg har tidligere gått helsefag på skolen og sonans. Jeg har også gått på SOFI (School of Fashion Industri), men det var ikke helt for meg. Begynte på Adam og Eva skolen i 2015 og er strålende fornøyd med valget.


Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Jeg har alltid vært interessert i hår og styling, masse inspirasjon over alt som gjør en til å ville teste ut kreativiteten sin.

Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Det er utrolige dyktige frisører på Adam og Eva Grensen, også innenfor styling og make-up. Et stort pluss at de er så imøtekommende og hjelpsomme. Vi er som en stor familie, de grenseløse ;)

Hva gjør du om 5 år?
Om 5 år er jeg ferdig utdannet frisør og forhåpentligvis ferdig utdannet make-up artist og kan kombinere dette. Jeg jobber ute på pådrag og i salong.


Hva er dine favoritt hårprodukter?
Frizz Dismiss Rebel Tame fra Redken og BB Beach Balm fra Bamboo Beach, disse to produktene er perfekt for deg som vil roe ned krusete hår. Jeg er også veldig glad i Fashion Waves 07 fra Redken for tekstur og hold, passer bra hvis du vil få frem fallet i håret.Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av alt ifra folk på gata til forskjellige sider på internett. Jeg bruker mye tid på å bla meg gjennom masse spennende bilder på Instagram og Pinterest.

Hva er din favoritt hårtrend for høst/vinter 2016?

Min favoritt hårtrend nå i høst er kort og bølgete, masse volum.Ring salongen på 21050750 for å booke time hos Elisabeth!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc