Hvordan ta vare på en pastellfarge

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Jul 2016

Pastell farger er noe vi fremdeles ser mye av,
og vi får stadig inn kunder som ønsker en ny fresh farge på håret.For å oppnå en pastellfarge må man først bleke håret helt hvitt, for så å legge på en direktevirkende pastell farge.

Grunnen til at man må bleke håret helt hvitt, og ikke kan stoppe når håret er orange, eller gult, er at i en pastellfarge inneholder det mye hvitt. Med ett gult eller orange underlag vil fargen bli gromsette/ mindre klar, eller ikke synes i det hele tatt.

Pastellfarger er ikke permanente farger, og slepper derfor ganske kjapt, og blir gradvis dusere før den forsvinner helt eller delvis. Dette kommer også litt ann på kvaliteten på håret man setter fargen på. Om håret er veldig porøst, er skjellagene veldig åpne, da kan håret fort suge til seg mye farge, men samtidig sleppe opp for farge mye raskere enn i ett sunnere hår.

For å få en pastellfarge som sitter lengst mulig, er det viktig å både kure håret godt, og bruke Olaplex både når man bleker håret, og hjemme. For hver gang man vasker håret vil fargen slippe, så for lengst mulig holdbarhet kan man også spare på hårvasken.

Om du ofte har behov for en liten forandring kan dette være perfekt for deg, da man stadig kan forandre nyanse etter hvert som fargen slipper.


Bli inspirert av denne serien fra Fiasco Magazine:Ring og bestill time på tlf: 21050750


Inger Lise / Adam og Eva GrensenKilde: Pinterest

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc