Velkommen Ida!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Jun 2016

Vi har gleden av å ønske Ida velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Ida startet frisørkarrieren på Adam og Eva Skolen i 2014, og har jobbet på Adam og Eva Steen og Strøm. Hun har fullført Adam og Evas Internopplæringsprogram, og er Stylist. Hun er også utdannet makeupartist. Bli bedre kjent med Ida her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg er ei blid jente fra Trondheim. Tidligere jobbet som make-up artist og fotterapeut for blant annet hudpleiesalongen Face It i 4 år. I tilegg til freelance makeup.

Startet i Adam og Eva, Nedre Slottsgate høsten 2014. Som senere flyttet over gaten til Steen og Strøm og fikk navnet Adam og Eva Steen og Strøm. Jobbet som Make-up artist siden 2011. Gjør variert arbeid med mange ulike sjangere som brud, skjønnsminke, avansert skjønnsminke, Show/Catwalk og tv og foto. Har jeg hatt varierende oppdrag innen sminke for blant annet Maxfactor, Mote med mening, OFW, Kollektivet på tv2, fotoshoot/show, musikkvideoer og ulike magasiner.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Allerede som liten vokste jeg opp med en mamma som var flink til å stelle seg, så alt dette lå ganske naturlig. Når programmer som ”ekstrem makeover” gikk på tv da fikk jeg øynene opp for sminke, hår og styling og hvor mye det kunne gjøre med en person. Så jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville jobbe med mennesker å lære meg hvordan jeg kunne gjøre de til den beste utgaven av seg selv. Jeg jobbet i hudpleie salong som fotterapeut fra 2010 og følte etterhvert at jeg savnet det mer kreative i arbeidsdagen. Ønsket å kunne tilby en helhetlig behandling til kunden fra topp til tå og valgte derfor å ta frisør utdannelsen også så jeg kunne gjøre ulike oppdrag innen hår og sminke. Og gjøre mer av det jeg synes er gøy. Likheten med alle yrkene er kontakten man har med mennesker som gjør det helt unikt og at de kan gå ut av salongen med en god følelse og selvtillit er viktig for meg. Før/Etter resultat der man virkelig ser en forskjell er noe jeg brenner for.


Hvordan føler du at du kan bruke makeup utdannelsen i jobben som frisør?

Jeg kan tilby de en helhetlig behandlig. Gjør sminke både til hverdag og til fest eller om man vil lære seg nye sminkerutiner. Liker å ordne bruder, da er det veldig nyttig å kunne gjøre begge deler. Liker også veldig godt å jobbe ute på ulike oppdrag der jeg kan gjøre både hår og makeup og liker å kunne fullføre et helt uttrykk.

For å se bilder av det jeg gjør av hår og makeup kan du se min Instagram profil @idaskipsfjord. Der legger jeg ut bilder av jobber jeg har gjort innen hår og sminke eller looks jeg har gjort på meg selv for å kunne inspirere andre.


Hva gjør du om 5 år?

Om fem år jobber jeg som frisør, og kombinerer dette med freelance oppdrag som makeup- og hårstylist. Jeg ønsker å kunne reise rundt på jobber både i Norge og utlandet for å lære mye nye og spennende ting og bare bli bedre i det jeg kan og stadig utvikle meg.


Hvem er din drømme kunde og hva ville du ha gjort?

Jeg synes alt er spennende og gøy og ville ikke valgt bort noe. Og det å møte hyggelige kunder som innom salongen er fantastisk generelt og det gir meg mye uansett behandling. Men synes det kan være ekstra gøy med kunder der man ser stor forskjell, som f.eks en fargeendring. Veldig glad i å lage balayage og fargeeffekter i håret.


Hva er dine favoritt hår produkter?

Jeg har blitt utrolig glad i luksus serien ”Caviar” fra Alterna. Selv bruker jeg alle produktene i ”repair” serien deres som gjennopbygger skadet hår og gjør det veldig kambart og fint. Er også blitt hektet på deres helt nye ”Thick and full volume moouse” som gir supert hold til stylingen og gjør at håret føles mye tykkere. Og deres ”Lengthening hair and scalp elixir” som gjør at håret vokser raskere og hjelper så det ikke knekker i tuppene så man kan få lange fine lokker. Glad i å bruke de ulike andre produktene deres på alle hårtyper og det er en sikker vinner hos de fleste kunder.


Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg bruker spesielt mye Pinterest for å finne inspirasjon, men også Instagram og lignende. Og så finner jeg inspirasjon hos mine dyktige kollegaer i Adam og Eva og ting jeg ser generelt. Man kan finne inspirasjon overalt. Alt fra ting i naturen til noen man ser ute i gaten.


Hva er din favoritt hårtrend for vår/sommer 2016?

Nå er det veldig trendig å ha naturlig farge på håret, med natulig tekstur. Så her finnes det for en vær smak. Er selv veldig glad i balayage/sombre teknikken som gir naturlig lysning på håret. Og gir mye spill, samtidig som det ser naturlig ut. Her kan man variere i alle tonehøyder for å finne det som passer deg best.Ring salongen på 21050750,
eller bruk nettbestillingen her for å booke time hos Ida!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc