OMG, for en bra gjeng som jobber i Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Mai 2016

For nøyaktig 5 år siden fikk jeg en mail fra Olav (huseier) om at han hadde et lokale han ville vise meg i Grensen. Det ble raskt klart for meg at dette ville jeg satse på… for en følelse i bakgården ... for en beliggenhet .. og for en glede det har vært!! Det er selvsagt ikke bare bare å starte en salong og drive den, og uten hjelp fra fantastiske folk at det ikke gått så bra som det har gått!


Den første jeg ringte til var Celine, som jeg kjente både privat og hadde jobbet i Adam og Eva tidligere, men da hadde flyttet hjem til Rjukan i noen år. Da jeg fortalte om planene mine hørte jeg et stort hurra i andre siden av røret, og første frisør var med på teamet. Celine var en dyktig frisør allerede da, og har jammen meg klart å utvikle seg enda mer i løpet av de siste årene. Hennes dedikasjon til kundene, faglige dyktighet og kreativitet ….. og sprudlende personlighet ... gjør at kundene elsker å sitte i stolen hos Celine. Hun har vært faglig leder og hatt ansvaret for den faglige utviklingen til både frisører og lærlinger i to omganger, og nå assisterende avdelingsleder og sørger sammen med Sissel for at alt fungerer driftsmessig i salongen. Takk Celine ,for at du er Celine!


Neste person som ble kontaktet var Sigrid! Sigrid hadde tidligere jobbet i Adam og Eva, og heldigvis for meg hadde hun akkurat avsluttet jobben i en annen frisørsalong. Det måtte ikke mye overtalelse til før hun også var en del av Grensen gjengen. Jeg kjente Sigrid godt, for hun hadde assistert meg på fotoshoots og visninger, og jeg viste at hun kom til å gjøre det stort i frisørbransjen…. Og hun har levert til 1000! Siden starten i Grensen har hun blitt med i stylingbyrået Pudder Agency, er er en av Norges mest ettertraktede hårstylister, og kombinerer jobben i Grensen med å gjøre hår på moteserier og reklame kampanjer. Sigrid har vært nominert til både Årets Hårstylist og Årets Avant Garde flere ganger, hun gjorde rent bord og vant to priser under Loreal Professionnel Color Trophy i 2013 og ble tildelt prisen for Årets Kreative i Adam og Eva i 2013. Sigrids estetiske sans og faglige kunnskap er de få som innehar, og hennes evne til å få hår til å se fantastisk og uanstrengt ut er uslåelig. Kundene elsker Sigrid, og hun bidrar til å holde alle i Grensen oppdatert på moter og trender. Takk Sigrid, for at du er Sigrid!


Et par måneder etter at salongen åpnet var Sissel innom med blomster og gratulasjons hilsener fra salongen i Nedre Slottsgate. Sissel hadde vært min kollega der i 10 år, og de siste årene daglig leder. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk en tlf der hun proklamerte at hun og skulle jobbe i Grensen ... dette var selvfølgelig musikk i mine ører for en mer engasjert og dedikert leder skal du lete lenge etter! Siden den gang har Sissel hatt hovedansvaret for driften av salongen som avdelingsleder, og sørget for at salongen har blitt det den er i dag. Med personlig oppfølging, og stort engasjement sørger hun for å få frem det beste i hver enkelt av våre ansatte. I tillegg til å ha fantastiske leder egenskaper, er hun også en dyktig frisør som brenner 100% for faget og kundene sine. Ingen kjeder seg i stolen hos Sissel, og blir oppdatert på alt fra familie liv til trender når de er på besøk. Livet mitt hadde ikke vært slik som det er i dag hadde det ikke vært for Sissel, som nå også er medeier i salongen. Takk til Sissel, for at du er Sissel!


Inger Lise møtte jeg første gang under en Årets Frisør fest i 2013, og det gikk bare et par måneder før hun var ansatt i Grensen. Det var fra dag en tydelig at Inger Lise var klar for å jobbe hard og hadde store mål, og i løpet av kort tid har hun hatt en enorom utvikling og er allerede et etablert navn i frisør bransjen: Hun var nominert til Årets Frisør i 2014, kunne kalle seg Norges beste herrefrisør etter hun vant den nasjonale American Crew Allstar Challenge Norway i 2015 og representerte Norge i den internasjonale finalen, og ble tildelt prisen for Årets Kreative i Adam og Eva i 2016. Hun har også etablert seg som hårstylist og makeupartist, og er stadig ute på oppdrag i mote og media. Inger Lise er en perfeksjonist til fingerspissen, og gjør alltid sitt ytterste for å oppnå det beste resultat uansett hva hun jobber med. Hun er i sitt ess når hun har kunder i stolen, og det synes på resultatet. I dag er hun faglig leder i salongen og har ansvaret for den faglige utviklingen til både frisører og juniorer. Takk til Inger Lise, for at du er Inger Lise!


Eva Lill har jeg kjent godt i mange år, og gjett om jeg ble glad da hun i 2013 bestemte seg for å bli en del av Grensen-teamet. Eva Lill har drevet egen salong, og har lang fartstid både som leder, kursholder, hårstylist og frisør. Det var ingen tvil om hennes faglig dyktighet fra før av, og med stor interesse og dedikasjon har hun klart å utvikle seg enda mer. I 2014 ble hun utnevnt til Norges beste herrefrisør da vant hun den nasjonale American Crew Allstar Challenge finalen, og representerte Norge internasjonalt. Eva Lill har en egen egenskap til å knytte kunder til seg, både med sin fagkunnskap og personlighet … kunden får en fantastisk opplevelse når de er i stolen hos henne. Takk Eva Lill, for at du er Eva Lill!


Første gang jeg møtte Fatema var hun elev ved Adam og Eva Skolen og meldte seg frivillig til å hjelpe oss med den årlige sommerfesten i Grensen. Etter et par måneder var hun ansatt som junior hos oss, og det har vært en glede å følge henne gjennom læretiden. Fatema har hatt en stor utvikling siden hun begynte hos oss, og det er en glede å se at hun blir sterkere og sterke i faget. Hun er en uunnværlig hjelp for frisørene i en hektisk hverdag, og behandler alles kunder som om de var hennes egne. Som en av mine kunder sa: hun fortrakk å bli vasket av Fatema for da fikk hun enda bedre behandling … kanskje ikke helt bra egenreklame for meg, men det går bra. Med sine utallige frisyreforandringer, moteinteresse er hun er inspirasjon for både de andre i salongen og kunder! Snart er internopplæringen gjennomført, og fokus blir å bygge egen kundekrets… det blir spennendene å se hvor bra denne jenta kommer til å gjøre det i frisørbransjen. Takk Fatema, for at du er Fatema!


Selv om jeg ikke kjente Victoria Therese godt da hun ble ansatt som junior i 2015 har vi møtt på hverandre gjennom felles venner opp gjennom årene. Victoria er fersk i frisørbransjen, men har lang erfaring fra servicebransjen som hudpleier og makupartist, og det synes på måten hun behandler både andres og sine egne kunder. Victoria er engasjert og service innstillt til fingerspissen, og gjør en viktig jobb med å assistere frisørene med deres kunder. Et ord som kan brukes for å beskrive Victoria er perfeksjonist, og jeg gleder meg til å følge hennes utvikling videre i læretiden. Takk Victoria, for at du er Victoria!


Flere frisører og juniorer har vært innom Adam og Eva Grensen siden vi startet, og jeg vil også takke alle de for det de har bidratt med!


Og sist men ikke minst takk til alle kunder som besøker oss og gjør hver dag til en fest!Eirik / eier Adam og Eva Grensen
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc