Hvordan få Admir Batlak looken!

Postet av Adam og Eva Grensen den 19. Feb 2016Backstage på Oslo Runway - Admir Batlak F/W 2016


Sist uke var Oslo's moteuke Oslo Runway i gang! Nå var det høst/vinter 2016 kolleksjonene som ble vist. SIgrid fra Adam og Eva Grensen var teamleder for håret til talentfulle Admir Batlak sin visning. Looken skulle være naturlig, men rå! Noen av modellene hadde superkul glittersminke, så vi ville ha eT edgy hår som komplimenterte sminken. Visningen ble holdt i fojaen på Den norske Opera, noe som var en fantastisk omgivelse for hele arrangementet! Adam og Eva hadde ansvaret for alt håret på Oslo Runway, og produktene vi brukte var fra Redken.


Hvordan få looken:

1. Påfør Redken Pillow Proof Primer i hele håret. Rist flasken før bruk. Denne virker varmebeskyttende og "primer" håret slik at videre produkter fordeles på et jevnt grunnlag.

2. Påfør generøst med Redken Guts 10 i hele håret, seksjoner håret opp i mindre partier så du får fordelt produktet jevnt. Unngå de 10 siste cm inn til hodebunn.

3. Fingerføn håret seksjon for seksjon til det blir helt tørt. Hold håret mellom fingrene dine uten at du beveger det for mye, klem det forsiktig oppover og la den naturlige bevegelsen komme frem. Dra fingrene forsiktig gjennom håret til slutt. Ikke rufs, da blir det for mye volum.

4. Bland sammen Move Ability 05 og Diamond Oil Glow dry i hendene, og begynn bakerst i nakken med i fordele det i bunn ca. 10 cm ut i håret. Kam gjenom, og fortsett bit for bit gjennom hele håret. Kam håret bakover, vekk fra ansiktet. Dra fingrene igjenom for å skape den tilfeldige finishen.


Lykke til!Les mer om Admir Batlak's AW16 visning her:

www.fashionistainoslo.com

www.oslorunway.com


Sigrid / Adam og Eva Grensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc