Knaser det i håret ditt?

Postet av Adam og Eva Grensen den 10. Des 2015


Håret vårt er ikke levende og påvirkes i stor grad av vår generelle helse og hva vi putter i oss. Et variert sunt kosthold gir oss generelt all næring håret trenger innenfra.Men håret blir også påvirket utenfra av alt fra vær og vind, temperaturendringer, forurensing, kjemiske behandlinger og til varmeverktøy.


Når håret er friskt er skjellaget lukket, overflaten jevn og lyset reflekteres lett på overflaten og det ser glansfullt ut. Når håret er tørt og skadet reiser skjellaget seg og blir porøst. Lyset reflekteres ikke like mye men "forsvinner inn" i håret og det ser matt og livløst ut. Nå i vinterhalvåret kan håret føles ekstra tørt, se matt og livløst ut og nesten "knase" litt i lender og tuppene.

Det er fortsatt ikke på det kaldeste derfor er dette det perfekte tidspunktet for å fylle opp baderomshylla med noen gode hårkurer - før den bitre kulden setter inn.


Noen strategiske tilpasninger, tross alt, kan gjøre enhver forskjell i månedene fremover
og om det betyr en ekstra stor dose fuktighet ,skader det deg ikke -så hvorfor vente?Det finnes mange forskjellige type hårkurer, kom gjerne til oss og få en anbefaling tilpasset ditt hår som du kan kose deg masse med i dusjen eller badekaret nå i vinter. Har du naturlig og ubehandlet hår så trenger du fortsatt fuktighet, og du som har kjempebehandlet hår har godt av fuktighet i ny og ne og ikke bare proteinkurer, det kan være fint å bytte litt på, gi håret begge deler iom at håret vårt består av begge deler.


Og husk, avslutt alltid med en conditioner selv om hårkuren er fyldig og føles nok i seg selv, en conditioner lukker skjellaget og holder kuren inn i håret, det gjør den ikke alene.

Her har du mine to favoritter fra Alterna, den ene gir masse pleie og bygger opp igjen med proteiner, den andre går mere på ren fuktighet, disse bytter jeg på for mest mulig utfyllende hjemme-behandling. Disse er noen av de produktene har vi 3 for 2 nå ut desember.
Victoria / Adam og Eva Grensen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc