Redefiner din halvlange bob!

Postet av Adam og Eva Grensen den 16. Nov 2015


Denne saken fant jeg på vogue.com og ble veldig inspirert til å vise dette til kundene mine som har halvlang bob! Det er ingen grunn til å være bekymret for at man ikke kan variere en kortere frisyre, tvert i mot så er det mye lettere enn på et langt tykt hår. Her har du masse tips til å forandre frisyren din, og med litt øving får du det også til! Under hvert bilde står det en mini-innføring i hvordan du får det til. Uten gode produkter kommer du ingen vei, så gjør ønskelisten klar til jul!Tips: Påfør et lett skum i håret fra rot til spiss. F.eks. Matrix Volume Builder. Føn håret helt tørt med en fønbørste med vertikale håndbevegelser. Tuper lett på kronen. Se opp i taket, og fold lengdene sammen i nakken. Fest med hårnåler.


Tips: Føn håret tørt først. Dra et lett teksturgivende produkt gjennom lengdene, ikke i bunn. REDKEN Mess Around 10 er et godt tips. Bruk rettetangen til å lett vippe ut spissene. Ta bit for bit. Dra fingrene godt gjennom håret når det har blitt kaldt for å få en messy naturlig look.Tips: Her er det saltvannspray som gjelder. Påfør godt med L'oreal Professionnel Beach Waves Texturising Salt Spray i lett fuktig hår. Tvin håret i biter på tykkelse som en finger. Føn forsiktig over uten å røre tvinningene. Sørg for at det er helt tørt, ellers mister du formen igjen med engang. Rufs til.


Tips: Denne krever litt mer arbeid. Det enkleste er å gå til anskaffelse av en fønbørste. Babyliss sin variant er super! Påfør godt med et holdbart skum i lett fuktig hår. REDKEN Stay High 18 er et skum med godt hold! Seksjoner håret i biter som er like brede som fønbørsten. Føn håret med retning mot taket for å få løft. Når håret nesten er tørt, ruller du det inn og slår av varmen. Hold 5 sekunder og slipp forsiktig ut. Du kan også sette inn en hårnål til seksjonen er avkjølt.Tips: Føn først håret rett, og lag en dyp sideskill. Start nederst mot hårlinjen og kam i gele fra bunn og ca. 2/3 ut i håret. Jo lengre opp på hodet du kommer, jo kortere ut kammer du geleen. Legg håret bak øret med engang. Et godt tips til gele er L'oreal Professionnel Wet Domination!Tips: Bruk en medium størrelse tykk syl, fra f.eks. HH Simonsen. Hold den vertikalt mot hodet og surr håret rundt i biter på størrelse med to fingre. Ikke ta med spissene! Kam gjenom håret når det er avkjølt, da får du mykere bølger. Lås frisyren med REDKEN Tripple take 23. Den er fantastisk til å holde form uten å bli for stiv! For å få mer volum kan du også bruke et hårpudder, Adam og Eva sitt eget STØV er supert!Tips: Føn alt håret bakover med et produkt som gir godt løft i bunn, f.eks Pureology Pure Volume. Du kan også bruke et skum i lengdene og krølle lett over for å få en bedre prep! Tuper i bunn og børst alt forsiktig bakover. Når du lager formen skal du tenke "opp og bakover". Se opp i taket og sett en hestehale helt nederst i nakken. Snurr så denne hestehalen til en myk bun og fest med hårnåler.Tips: Denne looken fungerer også godt med saltvannspray som produkt! (Se lengre opp for tips om hvordan.) Tuper lett på krona før du fester sidelengdene bak med hårnåler eller en fin klype. Lag festet der bakhodet runder av, så får du den mest flatterende formen.


Tips: Denne krever naturlig nok litt kunnskaper, men det er ikke så vanskelig! Bruk en lett krem i håret før du starter å flette, for å få mer kontroll på småhårene. REDKEN Braid Aid 03 er laget nettopp for det formål! Lag en sideskill og seksjoner bort et rundt parti på kronen, dette gjør det enklere å ikke få en misforming på kronepartiet. Del opp to medium store biter parallelt med skillen. Knyt disse to sammen akkurat som den første bevegelsen du gjør når du knyter skolissene. Gjør det samme med neste parti, og knyt disse sammen med de to første bitene. Fortsett helt ned til nakken, og repeter på andre siden. Integrere det løse partiet på kronen etterhvert som det faller naturlig.Tips: Bruk en medium størrelse syl til å lage bølgene. Får å få dette uttrykket må du kun surre håret rundt en gang i retning fremover mot ansiktet. Ofte gjør vi det bakover får å åpne ved ansiktet, men her er det motsatt. Børst gjennom etterpå for å fjerne evt. skiller. Denne looken har en todagers-tekstur, så her er det perfekt med produktet Next Day Hair fra L'oreal Professionnel Techni Art Wild Stylers.


Vi i Adam og Eva Grensen har masse kunnskap om styling, så kom gjerne til oss for å få mer tips og hjelp!


Lykke til!


Kilde: www.vogue.com


Sigrid / Adam og Eva Grensen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc