22.desember: Go Big or Go Home kit fra Redken

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Nov 2015

Bak dagens luke i Adam og Eva Grensens Julekalender befinner det seg ett fantastisk kit fra Redken som inneholder Full effekt 04, Pillow proof express primer, Pillow proof two day extender og en rundbørste.

Pillow proof express primer fungerer som en primer til håret, denne skal i håndkletørt hår, før eventuelle andre stylingprodukter. Den hjelper til at andre produkter fester seg bedre, er varmebeskyttende, og reduserer føn-tiden.

Full effekt 04 er en skum som skaper naturlig volume, uten at det blir seigt, eller stivt. Skummet pleier håret samtidlig som det fungerer som ett stylingprodukt

Pillow proof two day extender er en tørrsjampoo som fjerner overflødig talg i håret, så denne er perfekt for dag nr. to når man ikke ønsker å vaske håret. Kan også brukes for å lage volume og tekstur i håret før oppsett.

Her får du også med en rundbørste, så du kan føne perfekt volum og bevegelse til ditt hår, les mer om hvordan du får det til hjemme her




Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen om å få denne er å trykke "like" på innlegget om dagens luke i Julekalenderen som du finner på Adam og Eva Grensens Facebook-side:



www.facebook.com/AdamOgEvaGrensen




Vi publiserer vinneren i kommentarfeltet under innlegget, følg med!






Lykke til!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.