Lær deg hvordan du får til en perfekt føhn selv!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Nov 2015


Frizz er en av de aller vanligste hårproblemene, og 37% av alle kvinner opplever frizz daglig. Hårføning har blitt en nødvendighet for mange kvinner, men det kan være utfordrende hvis du ikke kan de rette triksene.Tips til en proffesjonell føhn:


Velg riktig verktøy!

En hårføner som bare blåser varme på håret kan fort tørke ut og skade håret mer enn nødvendig

Vi anbefaler Chi Pro hårføner, da den har lav elektromagnetisk felt, er laget av keramikk og infrarød teknologi. Keramisk varme teknologi tørker håret 40% raskere. Denne hårfønerer produserer negative ioner som forbedrer fuktigheten og gjør håret skinnende.


Håndkletørk, eller la håret lufttørke en del før du prepper håret og motvirker skade med ett leave in produkt, tilpasset ditt hår. Klem ut vannet av håret, ikke gniss med håndkledet da dette skader og lager frizz i håret.

Del håret inn i tre deler -- topp, midten og nakken -- og pin delene opp.

Har du lugg, behold den løs og føn denne først, for å unngå at den blir vanskelig å temme senere.

Putt tuten på føneren, og start med nakkeseksjoen. ta en passe som er ca. like tykk som rundbørsten, og plasser håret stramt over børsten. dra børsten ut, med tuten på føneren plassert slik at luften fra føneren blåser nedover, mot spissene på håret. Her er retningen på luften, og at håret er stramt like viktig.Når håret er helt tørt, avslutt med kald luft for å sette det.


Ikke gjør dette:

- Hold føneren og børsten i to forskjellige retninger, symmetri er nøkkelen.

- påfør for mye produkter, dette vil bare tynge håret og gjøre det vanskeligere å forme.

- Prøve å tørke ett hår som er for vått, håret formes like før det er 100% tørt, så dette vil bare utsette håret ditt for mer skade.

- Beveg for mye på håndleddet og føneren, dette har absolutt ingen hensikt, hold børsten og føneren så stødig som mulig.Hyppig føning skader både hår og farge, derfor anbefales det alltid å velge gode produkter som både pleier og tar vare på, samt som kan hjelpe å gjøre fønen noe lettere!

Pureology's nye smooth perfection er løsningen for å skape perfekt Frizz- og skadefritt hår!

Denne serien er laget for det generelle problemet frizz, og er skreddersydd til alle typer hårstrukturer; grovt, fint, krøllet eller rett.
Inger Lise / Adam og Eva Grensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc