Dyring Eriksen ss16

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Sep 2015

Søndag 13 september brakte det løs for Dyring og Eriksen på betong gulvet på Månefisken med deres Launch ss16 visning. Sort eller hvite lag-på-lag kledde modeller kom gående med sjal over hode, massive neseringer og halv-masker, slick hår og sorte lepper en etter en i heftige beats fra høytalerene.

Backstage sto vi et helt Adam og Eva team både på hår og makeup og digget etter en lang dag med forberedelser. Jeg var makeupartist assistent for teamleader Marte fra Adam og Eva Grønlandskvartalene sammen med Hilde og Kine.

Makeupen skulle være veldig naturlig, matt ren hud med shading, lett markerte øyne med naturlig conturering for å fremheve øyets form med lys/skygge og uten maskara. De sorte leppene var hovedfokus.


Over: Makeup gjort av Victoria / Adam og Eva Grensen
Foto: Erlend Dalhaug Daae


Foto: Erlend Dalhaug Daae


Over: Makeupartist Marte / Adam og Eva Grønlandskvartalene
Foto: Erlend Dalhaug Daae


Over: Makeupartist Kine / Adam og Eva Ski
Foto: Erlend Dalhaug Daae


Foto: Einar Breen


Foto: Einar BreenFoto: Einar Breen

Se hele visningen her:

DYRING ERIKSEN lager Ready–to-wear og Avant-garde fashion for damer.
Visjonen av merkevaren utviklet seg fra ideen om å skape unike og bærekraftige klær av bærbar kunst som kan brukes uavhengig av trender og sesonger.
http://www.dyringeriksen.com/Under: Meg og Hilde Adam og Eva Aker Brygge har det gøy og er i action backstage (:Victoria / Adam og Eva Grensen

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc