Hair Contouring

Postet av Adam og Eva Grensen den 14. Sep 2015
Contouring, eller konturering på norsk, er noe vi har hørt mye om det siste året i forbindelse med makeup, og nå følger hårbransjen etter. Et av de hotteste søkeordene på sosiale medier for tiden er #haircontouring, og det spås i media å bli den neste store fargetrenden.

Ved å bruke lyse og mørke farger om hverandre kan en fremheve og dempe ansiktformer og understreke en frisyre. Reglene er enkle: lyst fremhver, mens mørkt demper. Kontrastene trenger ikke å være store for å oppnå den effekten en ønsker, det kan være alt fra mykt og ton-i-ton til store kontraster.

Hår konturering er ikke noe nytt for oss frisører, da denne teknikken er noe vi ofte bruker når vi gjør en farge eller stripebehandling ... men nå har den fått et navn. Teknikken fungerer både for blondiner og brunetter, og man kan enten farge hele håret i forskjellige seksjoner, eller bruke stripeteknikker.... eller kanskje for best mulig resultat en kombinasjon av disse. Det viktigste av alt er at tar hensyn til ansiktsform, benstruktur, hårtekstur og frisyre for å gi hver enkelt kunde en farge som er unik og personlig.

Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Grensen
på tlf 21050750 eller her:
nettbestilling


Eirik / Adam og Eva GrensenFoto er kun inspirasjonsbilder fra Pinterest.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc