Velkommen Victoria Therese!

Postet av Adam og Eva Grensen den 10. Aug 2015

Vi har gleden av å ønske Victoria Therese velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun har akkurat fullført Adam og Eva Skolen, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Victoria Therese her:

Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Victoria Therese, er fra Oslo og er tidligere utdannet hudpleier og makeup-artist. Jeg har jobbet flere år som hudpleier i salong, makeupartist i butikk (Mac Cosmetics) og freelance før jeg valgte å bygge på med frisørutdannelse.


Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Sminke, hår og styling har alltid interessert meg, og jeg føler at karrieren begynner å ta riktig form nå som jeg får erfaring innen flere felt som utfyller hverandre. Hår-biten var det jeg savnet lenge så dette blir spennende!


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Jeg er kjempe takknemlig for å ha fått læreplass hos Adam og Eva Grensen, hvor flere av landets dyktigste frisører og stylister er samlet i en og samme salong. Wow!


Hva gjør du om 5 år?
Om fem år jobber jeg som frisør, og kombinerer dette med freelance oppdrag som makeup- og hårstylist. Hele verden vil være min arbeidsplass, for denne kunnskapen kan man ta med seg overalt!


Hvem er din drømmekunde og hva ville du ha gjort?
Jeg liker utfordringer og variasjon hos hver enkelte kunde ... så hver og en er min drømmekunde.


Hva er det mest spennende oppdraget du har gjort som makeupartist?
Et av de mest spennende oppdragene jeg har hatt var en kunde som trengte sminke og lett styling for et portrett intervju i et magasin. Dette var Marianne Aulie, og jeg fikk reise til New York og bo hos henne og familien på Manhattan i to uker. Hele familien Sand var eksepsjonellt gjestfrie og hyggelige mennesker å jobbe med. Jeg gleder meg til å lære mer om hårstyling slik at jeg i fremtiden kan tilby en helhetlig pakke når jeg gjør slike oppdrag.


Hva er dine favoritt hårprodukter?
Jeg elsker å prøve ut nye produkter, og akkurat nå er favoritten Alterna sine Caviar produkter: Både Moisture serien som gir masse fukt til et naturlig tørt hår, og Repair Serien som gir pleie og proteiner til et kjemisk behandlet hår.
Alterna CC Cream er en leave-in perfector som håret mitt bare elsker! Den har mange egenskaper: 1. Moisture 2. Shine 3. Softness 4. Smoothness 5. UV-protection 6. Manageability 7. Stronger 8. Anti-breakage 9. Heat protection 10. Light hold. Denne brukes gjerne i fuktig hår etter shampoo og balsam, og som et grunnlag for andre produkter å style på eller alene.

Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av alt ifra folk på gata til forskjellige sider på internett. Jeg bruker mye tid på å bla meg gjennom masse spennende bilder på Instagram og Pinterest.


Hva er dine favoritt trender for høst/vinter 2015?
Jeg har flere favoritt-trender for høst/vinter 2015, og en god oversikt over disse finner jeg på www.fashionisers.com og www.fashionbeans.com. Jeg liker også artikkelen til Tove Eggen på den norske siden www.klikk.no.

Hårmessig digger jeg både de tilfeldige oppsettene, lbølger og wetlook.Når det kommer til makeup har jeg lagt min elsk på Bordeaux-fargede mørke lepper mot en lys og duggfrisk hud, kombinert med sarte øyne og naturlige bryn. Her kan man helt klart også bruke lysere varianter på leppene slik at man kan få det til å fungere til enhver. Her finner jeg makeup inspirasjon for høst/vinter 2015: www.harpersbazaar.com.
Her kan du se noen bilder der Victoria Therese har gjort makeup:

Følg Victoria Thereses side på facebook her!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc