Oslo Runway ss16

Postet av Adam og Eva Grensen den 30. Jul 2015
OSLO RUNWAYs visningsplan er nå klar. Høstens arrangement byr på fem visninger i Kulturkirken Jakob etterfulgt av avslutningsfest på Kunstnernes Hus. Det er nå mulighet for å melde seg på til visningene på OSLO RUNWAY sin nettside.

Designerne som skal vise sine seneste kolleksjoner på OSLO RUNWAY den 11. august er by TiMo, Johnny Love, Christina Ledang, Anne Karine Thorbjørnsen og Epilogue by Eva Emanuelsen.

”Vi er stolte over å kunne presentere noen av de beste designerne norsk mote har å by på. Denne høsten har vi et smalt utvalg av designere for å sikre høy kvalitet på visningene, samt på arrangementet som helhet. Dette er viktig både for å fremme designernes kolleksjoner og for å sikre en søm- løs opplevelse for publikum,” sier Ditte Kristensen, prosjektleder hos arrangøren THIS IS PR.
VISNINGSPLAN

12.00 – by TiMo

13.00 – Johnny Love

15.00 – Christina Ledang / Anne Karine Thorbjørnsen

17.00 – Epilogue by Eva Emanuelsen

DESIGNERE

BY TIMO

Tine Mollatt er designeren bak by TiMo. Merket setter kvalitet og tidløshet i høy- setet og fokuserer på en bærekraftig produksjon i alle ledd. Mollatt ønsker å tilby varige plagg og god design som en motsats til overforbruk, og søker derfor per- feksjon i alle sine kolleksjoner.


JOHNNY LOVE

Johnny Love ble startet i 2006 av den selvlærte skredderen og designeren John Vinnem. Bakgrunnen for etableringen var et ønske om å få norske menn til å kle seg mer opp i hverdagen. Johnny Love kombinerer street wear med det mer for- melle og byr på formsydde klær tilpasset norsk klima.


CHRISTINA LEDANG

Christina Ledang er en norsk designer som designer klær for sterke og feminine kvinner. Merkets visjon er å overraske og glede med sitt valg av utradisjonelle materialer, rene linjer og feminine silhuetter. Christina ønsker å utfordre etablerte estetiske normer og jobber alltid intuitivt i sin designprosess.


ANNE KARINE THORBJØRNSEN

Anne Karine Thorbjørnsens arbeide utfordrer etablerte normer om estetikk og skjønnhet. Hennes design preges av en fascinasjon for det banale og dagligdagse ved dagens samfunn. Hver kolleksjon er en del av en vedvarende undersøkelse av omgivelsene og kontinuerlig utforskning av hvordan og hvorfor folk kler seg som de gjør.


EPILOGUE BY EVA EMANUELSEN

Epilogue by Eva Emanuelsen ble startet i 2004 av Eva Emanuelsen som er en prisbelønnet designer og entreprenør. Merket selges i utvalgte butikker i Norge og åpnet sin første Concept Store våren 2014. Epilogue by Eva Emanuelsen designer klær for den kvalitetsbevisste kvinne som søker en definert og internasjonal stil.
BAK OSLO RUNWAY

Eirik Thorsen er kreativ ansvarlig hårstylist for OSLO RUNWAY. Thorsen er kreativ leder i Adam og Eva, og har tidligere vunnet en rekke priser for sitt arbeide som frisør. Sara Rostrup var med under under pre-OSLO RUNWAY, og fortsetter som kreativ ansvarlig makeupartist. Fra tidligere har hun jobbet med prestisjetunge fotografer som Mario Testino og Annie Leibovitz, samt for magasiner som Vogue og W. Det kreative multitalentet Marianne Haugli er koreograf og ansvarlig for booking av modeller til høstens visninger. Innholdsansvarlig for OSLO RUNWAY-magasinet er Elise By Olsen. 15-åringen er verdens yngste motebladredaktør, og har i tillegg til arbeidet med Recens Paper også grunnlagt blogg-nettverket Archetype.
SAMARBEIDSPARTNERE

OSLO RUNWAY er stolte av å ha med seriøse samarbeidspartnere med tyngde innen motebransjen.

L’Oréal

L’Oréal er OSLO RUNWAYs offisielle skjønnhetspartner og ansvarlig for make-up un- der SS16-visningene. L’Oréal er tett knyttet til moteindustrien og det innovative kon- sernet er en viktig partner for moteuker som Paris Fashion Week og Fashion Week Nederland. Merket bidrar til å definere morgendagens skjønnhetstrender gjennom arbeidet de gjør bak scenen.


Mercedes-Benz

Helt siden Karl Benz tok patent på verdens første bil i 1886, har Mercedes-Benz vært et symbol på tidløs eleganse og moderne luksus. I dag er Mercedes-Benz en viktig samarbeidspartner for mer enn 30 moteshow internasjonalt, deriblant Mer- cedes-Benz Berlin Fashion Week, New York Fashion Week, og nå også OSLO RUN- WAY.


Redken

Både på og utenfor catwalken får Redken hår til å se catwalk-klart ut. Redken er et av verdens mest anerkjente hårpleiemerker og ble grunnlagt i 1960 av Hollywood skuespiller Paula Kent og hennes frisør Jheri Redding. Redken er i dag en viktig sa- marbeidspartner for en rekke moteuker verden over.


Adam og Eva

Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene til Adam og Eva.

Adam og Eva har blitt kjent for å utfordre. Vi skal utfordre kundene våre til å våge å se seg selv på nye måter, og vi skal utfordre frisørbransjen til å sprenge grenser, både trendmessig og med tanke på den faglige kvaliteten. Vi var med fra starten av Oslo Fashion Week, har gjort alle Moods Of Norway Visningene og vi har hatt ansvar for håret på ESMOD Visningene i 9 år på rad. Våre svært erfarne hårstylister jobber både i salong, holder kurs, er ute på fotoshoot, jobber backstage på visninger, eventer og tv-sendinger.

Adam og Eva har jobbet med Fashion og Visninger i inn og utland i en årrekke, og er nå representert ved Fashion Weeks i København, London, Paris og New York.
OM OSLO RUNWAY

OSLO RUNWAY er en ny visningsarena for norsk mote initiert av THIS IS PR, i samar- beid med L’Oréal, Mercedes-Benz og Redken, med støtte fra Norwegian Fashion Institute (NFI).
Fokuset for høstens visninger er på etablerte, norske designere, samt på å fremme norsk mote her hjemme og internasjonalt. OSLO RUNWAY går av stabelen den 11. au- gust i Kulturkirken Jakob i Oslo, der en rekke etablerte norske designere vil vise sine fremtidige kolleksjoner for innkjøpere, presse og opinionsledere.
MER INFORMASJON

De siste nyhetene og oppdateringene fra OSLO RUNWAY blir publisert på Instagram. Følg oss på Instagram @oslorunway – og del bilder tilknyttet arrangementet ved å bruke hashtagen #oslrw

Informasjon om OSLO RUNWAY kan du også finne her:PÅMELDING TIL OSLO RUNWAY

Det er nå åpnet for påmelding til visninger på www.oslorunway.no. Det er et begrenset antall plasser som fylles løpende, og det anbefales derfor å være tidlig ute med å melde seg på. Husk at du må få en bekreftelsesmail fra THIS IS PR eller designer for at påmeldingen din skal være gyldig.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc