Velkommen Inger Lise!

Postet av Adam og Eva Grensen den 1. Jun 2013Vi er stolte over å kunne ønske Inger Lise Moa velkommen til Adam og Eva Grensen! Hun skal jobbe 60% hos oss ved siden av å gjøre freelansoppdrag som hårstylist og makeup artist. Bli kjent med Inger Lise her:

Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Inger Lise Moa. 23 år og kommer i fra Ålesund. Jeg har jobbet i frisørbransjen siden 2008, og var ferdig utdannet i 2010, med meget godt bestått svennebrev. I 2011 flyttet jeg til oslo for å studere ett år ved artcomplexion makeup skole. Etter fullført studie har jeg jobbet freelance med makeup og hårstyling i tillegg til deltid i salong.
 
Hva var det som gjorde at du først intereserte deg for frisørfaget?
 Helt siden jeg var liten har jeg intressert meg for hår og sminke. Mamma har gått frisørskole, og jeg husker at jeg stjelte utstyret hennes for å klippe meg selv og venner.  hver gang noen sovnet, kom jeg løpende med sminke kofferten! 

Hvordan føler du at du kan bruke makeup utdannelsen i jobben som frisør?
Jeg har blitt veldig flink til å se en helhet på mennesker. Makeup og hår går veldig ofte hånd i hånd, og jeg syns det er like kjekt å kunne gi kunder tips om makeup og styling som hår.Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
 Det er veldig mange flinke frisører hos Adam og Eva Grensen. Jeg elsker å utvikle meg, og lære mest mulig, da må man jobbe med de beste! Det er også veldig godt miljø på grensen, jeg føler meg alt som en del av gjengen! :))

Hvem er din drømmekunde, og hva ville du gjort?
Min drømmekunde er kunder som tør å prøve noe nytt, som tar imot råd og som føler seg som hjemme når de er på besøk hos meg. drømmekunden min er flink til å ta vare på håret sitt i mellom besøkene, noe som er viktig siden jeg ofte tenker langsiktig med kundene mine. 

Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?
Først og fremst er det veldig viktig med gode produkt, og kure håret ofte. Bruker du gode stylingprodukter, og føner håret riktig vil frisyren sitte i både to og tre dager. vær smart og få med tips om føning når du er hos frisøren.

Hvor henter du inspirasjon?
Jeg kan hente inspirasjon fra mange steder, alt i fra ute på gaten, i søvne, fra rare og tilfeldige ting, men jeg gjør også veldig mye research. Jeg er veldig obs på å følge med, og leter aktivt etter inspirasjon for å holde meg oppdatert.
 
Hva er din favoritt hårstrenden denne sommeren?
Jeg har forelsket meg i bohem/ hippie stilen. jeg elsker lange, glatte frisyrer med mye blomster. Man kan også variere med bølger, men jeg syns det er finest når det er blanke overflater, og ett sunt hår. Hårbånd, blomster og fjær er noe jeg kommer til å bruke mye av denne sommeren!
Her kan du se noen av arbeidene til Inger Lise:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc